≫ 

Na ovom grčkom ostrvu osim srpskih turista, obožava da letuje i jedan holivudski par

Kada je Skijatos u pitanju, čini se da sa ovim bračnim parom delimo isti ukus

  • 0
Goldi Houn , Kurt rasel

Foto: Profimedia

Ako odlučite da letnji odmor provedete na grčkom ostrvu Skijatos, nemojte se iznenaditi ako tom prilikom „naletite“ na plaži ili u lokalnoj taverni na poznati holivudski par. A ukoliko i uspete da ne ostanete bez teksta kada ugledate Goldi Houn i Kurta Rasela, onda ćete sasvim sigurno biti fascinirani činjenicom da se oni ponašaju kao i svi drugi turisti. Bez ikakve zadrške im se možete obratiti i zamoliti ih da se fotografišete sa njima. 

Ljubav koja traje decenijama

 

Jedan od retkih glumačkih parova, Goldi Houn i Kurt Rasel su u braku više od 30 godina. Da li zato što sa puno pažnje biraju destinacije za odmor ili zato što im je favorit upravo jedno od ostrva iz grupacije Sporada, tek oni važe za jedan izuzetno skladan holivudski par.

Sem zajedničkog sina Vajta, oni imaju još troje dece iz prethodnih brakova. Ovu veliku porodicu čini i Boston Rasel, Kurtov sin iz prethodnog braka i Oliver i Kejt Hadson, iz Goldinog ranijeg braka. Sem četvoro dece, Goldi i Kurt imaju i uničiće i to njih petoro. 

Zanimljivo je da je Goldi prvi put sklopila brak baš sa Grkom, rediteljem Gasom Trikonisom. Međutim, taj brak nije dugo trajao, tek četiri godine. Isto je 4 godine bila u braku sa muzičarem, Bilom Hadsonom, sa kojim ima dvoje dece.

Skijatos

Skijatos / pixabay.com

Iako su se upoznali još pre nego što se glumica udala prvi put, razlika u godinama je bila prepreka da se razvija ljubav, koja traje decenijama. Zapravo su oboje bili izuzetno mladi, on 16, a ona 5 godina starija.

Dok su snimali film „Swing Shift“, 1984. godine, desilo se da se slože kockice i da se između njih dvoje razvije ljubav. A ta ljubav traje do danas.

Otkud Goldi i Kurt na Skijatosu ?

 

Mada je njihova porodica velika i skladna, te često provode i vreme zajedno, Goldi i Kurt svakako praktikuju i da uživaju sami u odmoru. A tada se najčešće odlučuju za Evropu, te najpre Italiju, a zatim i Grčku.

Da li zbog činjenice da je Goldi prvi brak sklopila sa jednim Grkom ili zato što vode računa o negovanju svog odnosa, pa praktikuju da odlaze na romantična putovanja, tek ostrvo Skijatos ostaje njihova omiljena destinacija u Evropi.

Skijatos, Viva Travel

Plaža Lalarija, Skijatos / Pixabay

A kako se iz godine u godine vraćaju na ovo zanimljivo grčko ostrvo, to se čak moglo pročitati da ovaj holivudski par na Skijatosu ima i kuću. Međutim, ta vest nije zvanično ni demantovana ni potvrđena.

Ali ono što se sa sigurnošću zna jeste da su oni poznati među ostrvljanima. A neretko im se pridružuju i ostali članovi porodice, koji i te kako uživaju u tirkiznom moru ovog grčkog ostrva, prelepim plažama i sjajnoj hrani.

Ponekad na Skijatos ovaj slavni holivudski par stiže odmah nakon boravka u Italiji. Upravo je to grčko ostrvo obavezna destinacija za Goldi Houn i Kurta Rasela iz godine u godinu. Kako tvrde ostrvljani, ali i turisti koji su imali prilike da ih sretnu, ponašaju se kao i svaki drugi posetilac ostrva. Nisu okruženi obezbeđenjem, posećuju lokalne taverne, uživaju u ukusima grčke kuhinje i pešače do plaže.

U toku dana obično odlaze gliserom do neke od skrivenijih plaža na ostrvu, mada ih ponekad možete sresti i na plažama, koje posećuju brojni turisti, ali ipak retko. Lako se može desiti da ih vidite dok slobodno šetaju gradom ili jedu grčke specijalitete u lokalnim tavernama. Jednom rečju, ponašaju se kao sasvim običan svet!

Video: Od logora do luksuznog hotela: Poslednji snimci Mamule kao muzeja antifašističke istorije Bokelja

(A.B./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA