≫ 

Mikonos više neće biti isti: Policija uklonila ležaljke i suncobrane sa svih plaža na ostrvu

Kako li će izgledati ovo leto na Mikonosu?

  • 5
Mikonos

Mikonos / pixabay.com

Grčka policija je pokrenula veliku operaciju uklanjanja ležaljki i suncobrana od zakupaca plaža na Mikonosu.

Sve ležaljke i suncobrani biće uklonjeni sa plaža na ovom ostrvu, a vlasnici restorana su posebno iznervirani jer smatraju da je ovaj potez poseban udarac i za privlačenje turista, kao i da će izgubiti mnogo prihoda, ali i gostiju koji su rezervisali svoje ležaljke za leto.

Leto na ostrvu vetrova definitivno neće biti isto, bez ijedne ležaljke i suncobrana na nekim od najpopularnijih plaža, pošto velika većina preduzetnika na plaži Psarh, Orno i Plati Jalow ne rade, niti još uvek mogu da dobiju dozvolu za rad.

Treba i podsetiti da su na jednoj od najpoznatijih plaža, vlasnici čuvenog restorana Nammos želeći da prošire svoj posao naručili i ugradili najskuplje ležaljke na tržištu kako bi zadovoljili zahtevnu klijentelu, ali i ojačali reputaciju jednog od najboljih plažnih restorana na svetu.

Izrada ležaljki od strane jedne britanske kompanije koštala je 2.800 evra i to bez odabranog dušeka italijanske kompanije Loro Piana od 1.000 evra. Na trošak izrade seta ležaljki dodajte i suncobran od 1.200 evra.

Stoga ni ne čudi što je odluka grčkih vlasti da se na ostrvu uklone ležaljke, i te kako uznemirila vlasnike restorana i barova na plaži.

Video: Seksi Anastasija pokazala kako se provodi na Mikonosu bez dečka

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    4. jun 2020 | 16:32

    I treba, leglo bluda i razvrata najgore vrste...to ostrvo nikad ne treba otvarati, pedofilija, narkomanija, se sire na tom ostrvu.uzas kuda ide ovaj svet

  • Prle

    4. jun 2020 | 16:40

    Ček da vam dodje srbin sa sport bili torbom

  • Vesna

    4. jun 2020 | 18:01

    Pa i treba kad vam Britanci prave lezaljke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA