≫ 

Ovako trenutno izgledaju najlepše plaže Tasosa: Čini se da nikada nije bilo lepše

Tasos je za turiste iz Srbije najbliže ostrvo sa mnoštvo rajskih plaža

  • 1
tasos, atspas plaža Foto: B.K./ magičan zalazak sunca na plaži Atspas/Tasos

Nekoliko videa i fotografija o tome kako sada, sa otvaranje sezon nakon korona virusa, izgledaju plaže na ostrvu Tasos u Grčkoj objavili su u Fejsbuk grupi Nikana.gr.

Rajske plaže sada izgledaju još lepše jer na njima nema previše ljudi, gungule i gužve. Čini se da je sada pravi odmor zagarantovan za sve one koje beže od gradske vreve i u potrazi su za mirnim odmorom bez galame.

Jedna od najlepših, ako ne i najlepša plaža Tasosa, Mermerna plaža izgleda rajski jer je inače mala pa kada veći broj turista dođe na plažu zbog gužve mnogi ne dožive plažu na pravi način.

S druge strane, Pahis plaža sa prirodnim hladom omiljena među roditeljima sa decom takođe je bez gužve, ali daleko od toga da je pusta.

A dragulj Tasosa, mala plaža u Skali Maries, Atspas plaža, ili kako je neki zovu šećerna plaža na kojoj se doživljava najlepši zalazak sunca na ostrvu sada je idealna za uživanje, jer kao i Mermerna zbog malog kapaciteta zna da bude jako posećena pa gužva odmah stvara pogrešan utisak.

Da li ste posetili Tasos do sada i koja je vama omiljena plaža sa ovog ostrva?

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA