≫ 

Šta pišu grčki mediji o zatvaranju granica za srpske turiste?

Samo jedan sajt se osvrnuo na temu zabrane ulaska srpskih turista u Grčku

  • 36
Grčka, Kipar, Italija

Foto: Pixabay.com

Samo jedan grčki portal neakriti.gr preneo je informaciju o mogućem zatvaranju grčke granice za srpske turiste, koja je u Srbiji uveliko potvrđena.

- Odluka još uvek nije zvanično objavljena u Grčkoj, a tako nešto se očekuje u narednim satima - navodi se na sajtu - Budući da se korona virus agresivno širi Srbijom, kao i da se povećava broj mrtvih, moguće je da će grčka Vlada danas u toku dana razmotriti zatvaranje granice sa ovom zemljom sutra od 6 sati.

- Prema poslednjem izveštaju epidemiološka situacija u Srbiji i dalje se pogoršava. U subotu (4. jula) u još četiri grada proglašeno je vanredno stanje, čime se broj gradova povećava na 9, s namerom da se spreči eskalacija korona virusa - nastavlja se u tekstu.

"Nea Kriti" podseća i na mere koje su donesene u Beogradu, situaciju u Novom Pazaru, ali i na činjenicu da 80 odsto zaraženih dolazi upravo iz Beograda, kao i da je od 1. jula već nekoliko uvezenih slučajeva u Grčkoj stiglo upravo iz naše zemlje.

Video: Kilometarske kolone na granici između Bugarske i Grčke

(Tara Tomović/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovo

    5. jul 2020 | 15:28

    Pa valjda vise vole sebe nego druge.Nije problem kod njih nego kod nas

  • Pitanje

    5. jul 2020 | 14:52

    Ima uvezenih slucajeva. Dakle ima idiota koji su znali da su zarazeni a dosli.

  • Keka

    5. jul 2020 | 17:55

    Zar je pitanje zivota ili smrti otici na more.Pa mi smo u svemu jedinstveni sami donosimo odluke i pored svih preporuka a,kad krene po zlu onda kriva drzava.Sami donosimo odluke a,ponasamo se kao da nas je neko na to naterao.Cita li taj narod novine gleda li TV i od njega se traźi samo oďgovornost ali oni zapeli pa mora da predju granicu na silu po svaku cenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA