≫ 

I treći turista iz Srbije na grčkom ostrvu Evija pozitivan na koronu

Korona se proširila među grupom putnika

  • 3
Grčka Srbija pasoš foto: pixabay.com

Žena stara 38 godina iz Srbije, koja je sa grupom od 80 turista stigla na grčko ostrvo Evija, pozitivna je na korona virus, objavljeno je danas na portalu Tvstar.gr.

Ona je treća osoba iz te grupe kod koje je utvrđeno da ima virus kovid-19 i ona je stavljena u karantin u hotelu u kome se nalazi.

Zbog ta tri slučaja, cela grupa koja je zajedno autobusom putovala smeštena je u 11 hotela i svi će oni biti stavljeni u karantin i ponovo testirani kako bi se dobila jasnija slika.

Zdravstvene vlasti na tom ostrvu traže sve kontakte bračnog para koji je prethodno hospitalizovan, a uspele su da nađu i ženu taksistu koja ih je prebacila u bolnicu.

Bračni par iz Srbije trenutno se nalazi u bolnici u gradu Lamija zbog lečenja Kovida 19, jer se muškarac ne oseća dobro.

Prema rečima gradonačelnka Edipsosa, u subotu su autobusima stigle tri grupe Srba, ukupno 80 ljudi, koje su smeštene u tri različita smeštaja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A gde zurite?!

    8. jul 2020 | 16:52

    Neka su.Nikoga mi nije zao ko je otisao u ovakvoj situaciji.Gde zurite?More ce biti i sledece godice ali vas mozda nece biti.

  • Imenja

    8. jul 2020 | 16:41

    Kud idu jesu oni normalni

  • Bg

    8. jul 2020 | 17:14

    Gotova sezona za Grčku i posle 15 jula ostaje rampa spuštena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA