≫ 

Srbin traži Grkinju za brak da bi lakše prešao granicu: Ipak, ima i on par uslova

Post na Fejsbuku koji je nasmejao mnoge

  • 0
Grčka Srbija pasoš foto: pixabay.com

Koliko srpski narod ima veselog duha, te mnoge prilično nezgodne situacije pokušava da okrene na šalu, imali smo prilike da vidimo puno puta. A tako je bilo i usled novonastale situacije u vezi sa ponovnim zatvaranjem grčkih kopnenih granica za turiste iz Srbije.

I dok je bilo onih, koji su na sva usta hvalili odluku Grčke da to učini, doduše u mnogo manjoj meri, mnogo su glasniji bili oni koji su takvo ponašanje grčkih vlasti smatrali užasnim, te vrlo hrabro navodili da nikada više neće letovati u Grčkoj i da to nikako nije u redu da svaki čas otvaraju i zatvaraju granice i da ljudima ne daju da odu na odmor.

Naravno, bilo je i onih koji su se smatrali srećnicima, jer su uspeli neposredno pre ponovnog zatvaranja granica da uđu u zemlju i uživaju u njenim blagodetima.

Humor u teškim vremenima

Da je šala uvek poželjna, pa čak i u situaciji kada su mnogima propala letovanja za ovu godinu i kada ekonomska situacija nije sjajna, pokazao nam je i jedna post u FR grupi Grčka info.

Jedan od članova je 6. jula napisao:

- Usled trenutne situacije, samo da pitam... Da li ima neka Grkinja da hoće da me oženi zbog papira? 

A da stvar bude još interesantnija, odnosno duhovitija, u nastavku njegovog posta je pisalo:

- Od miraza imam ženu i dvoje dece, pa ako je neka zainteresovana...

grčka foto: pixabay.com

Dokaz da su svi članovi te grupe vrlo rado prihvatili šalu, jesu i brojni komentari koji su usledili i među njima nije bio nijedan negativan, što je vrlo pohvalno.

Neki su nudili pomoć, te se raspitivali kakav tip žene mu odgovara, ne bi li se setili neke kandidatkinje. Neki su opet iznosili brigu zbog supruge, kojoj bi moglo isto to da padne napamet, pa da i ona objavi post da traži Grka za udaju zbog papira.

Bilo je i onih koji su iznosili svoje mišljenje o Grkinjama i njihovom odnosu prema muškarcima, ali je ipak bilo najviše poruka u kojima su se članovi zahvaljivali na tako duhovitom postu.

Jedna od članica je u svom komentaru sve to lepo objasnila:

- Pozdrav svima koji ste bacili komentar. Bukvalno sam svaki pročitala i evo smejem se kao lud na brašno. Ulepšali ste mi jedan težak dan na poslu i smejaću se ceo dan. Svima koji su se uputili u predivnu Grčku, želim da stignu na svoju destinaciju, a ostalima, pozdrav. Carevi ste, majke mi!

(A.B./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA