≫ 

Svetski poznata pevačica oduševljena grčkim ostrvom koje i Srbi obožavaju, želi da kupi kuću

Mnogo domaćih turista posetilo je poznato ostrvo u Grčkoj, a ni zvezde svetskog džet-seta ne zaostaju

  • 3
Kajli Minog,

Where The Wild Roses Grow / Printskrin: YT/ Nick Cave & The Bad Seeds

Da mnoge svetske zvezde letuju u Grčkoj i to iz godine u godinu, to nije nikakva tajna. Neki od njih su odlučili i da kupe kuće na nekom od grčkih ostrva, kako bi uvek imali priliku da uživaju.

Mnogi od njih, po nepisanom pravilu biraju ostrvo Mikonos, na primer. Neka od imena iz sveta Holivuda, koja imaju običaj da posećuju ovo grčko ostrvo su i Britni Spirs, Paris Hilton i Madona, ali i Dženifer Aniston i druge zvezde.

Sem Mikonosa, u opticaju su i druga ostrva. Barem kada su u pitanju pripadnici svetskog džet-seta.

Zakintos

Foto: Pixabay

A jedna od svetskih zvezda, koja je imala prilike da boravi u Grčkoj, je i Kajli Minog, svetski poznata pevačica iz Australije.

Osvrnuvši se na taj boravak za grčki portal Kathimerini, u intervjuu povodom lansiranja novog albuma, osvrnula se i na svoj odnos prema Grčkoj.

- Provela sam nekoliko dana na Zakintosu, koji mi se jako dopao. Nisam bila u Grčkoj puno puta. Mislim oko četiri puta, ne više. Ali svaki put kada zakoračim na grčko tlo, osećam da me to mesto jednostavno „primorava“ da se dobro zabavim. Puno hrane, puno pića, puno sunca. Sve to je u superlativu. Gostoprimstvo u Grčkoj je jedinstveno, to se ne sme zaboraviti – naglasila je.

Iako je trenutno aktuelna pandemija korona virusa, i Kajli, kao i svi ostali, samo želi da svi ostanemo u dobrom stanju, i ne krije da joj je želja da u Grčkoj jednog dana kupi kuću. Tako bi, kaže, uživala u svim čarima ove zemlje, kad god za to bude imala priliku.

(Aleskandra Blažević/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    1. decembar 2020 | 21:31

    Kajli Je poznata samo oko Pirota, hahahaha, čuj svetski poznata:))

  • Majkl Džondar

    2. decembar 2020 | 10:01

    Zakintos je prelep. Meni najlepše letovanje koje sam bio. Nisam bio da ludujem, obišao sam gotovo celo ostrvo. Nije veliko, taman je veličine, plaža kakvih hoćeš. Naravno, Krf je u srcu.

  • Vancouver

    2. decembar 2020 | 12:19

    4 puta sam bio na Zakintosu i skupljam za nekretninu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA