≫ 

Hoteli u Grčkoj spremni za srpske turiste, svi aranžmani plaćeni, građani mogu spokojno da putuju

Lanac grčkih hotela poslao je dopis da su iz određenih srpskih turističkih agencija izmirena sva finansijska potraživanja, tako da turisti ne moraju da brinu

  • 3
Grčka, more, plaža Foto: A. Nalbantjan

Letnja turistička sezona se uveliko zahuktava, a svi su željni da, posle prošlogodišnje "mrtve" sezone zbog korone, odu na more i tamo zaborave na brige. Da bude i dodatnih problema, pobrinule su se pojedine srpske turističke agencije zbog kojih su domaći turisti ostali bez svojih aranžmana. 

Srpski turisti su, zbog bankrota pojedinih agencija, prilično uznemireni i u strahu za svoja putovanja. Zato su hotelijeri iz Grčke potvrdili da je agencija Travelland osigurala aranžmane svojih putnika.

Grčki hotelijeri su se oglasili, uoči početka udarnog dela turističke sezone, u cilju obezbeđivanja proverenih i sigurnih aranžmana za turiste iz Srbije koji nameravaju da letuju u njihovoj zemlji. Vodeći grčki hoteli potvrdili su da je turistička agencija Travelland iz Beograda uplatila sve rezervacije i aranžmane, kao i neophodne avanse, čime su potvrdili da su putnici ove agencije stopostotno sigurni u vezi sa da aranžmanima za svoje destinacije.

Petnaestak vodećih hotela je poslalo dopis Travellandu kako bi njihovi putnici bili bezbrižni u izboru destinacija u Grčkoj. Sem ovih hotela, najpoznatiji hotel Porto Karas na Sitoniji poznat je kao baza agencije Travelland, a hiljade naših građana već je rezervisalo letovanje u ovom hotelu.

Miloš Jovović, direktor agencije Travelland naveo je da grčki partneri spremno dočekuju srpske građane.

Sigurnost putnika je tradicija naše agencije. Sve mere smo odavno preduzeli da aranžmani preko naše agencije budu osigurani – poručio je Jovović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA