≫ 

Grčka zaustavila 4.500 turista: Zbog nepotpune kovid dokumentacije, sprečeni da uđu na trajekt

Posle povećanog broja slučajeva korona virusa, grčka obalska straža je 13. jula preuzela proveravanje ispravne dokumentacije turista

  • 19
trajekti grčka

foto: pixabay.com

Više od 4.500 domaćih i stranih turista zaustavljeno je na ukrcavanju na trajekte za grčka ostrva u poslednjih nedelju dana, jer nisu imali potrebnu kovid dokumentaciju, rekao je danas ministar za brodarstvo i ostrvsku politiku Janis Plakiotakis.

Kako se navodi, posle povećanog broja slučajeva korona virusa, grčka obalska straža je 13. jula preuzela proveravanje ispravne dokumentacije turista, zato što lučke vlasti to nisu uspele da urade kako treba, prenosi Katimerini.

- Kontrole službenika obalske straže su stroge i izvršavaju se brzo i efikasno - rekao je Plakiotakis novinarima tokom posete luci Pirej.

Ministar Plakiotakis je dodao da je nažalost više od 4.500 ljudi zaustavljeno na ukrcavanju na trajekte tokom prošle nedelje.

Video: Kona brine dolazak turista iz ovih zemalja: Postoji neki otpor prema vakcinaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срба

    23. jul 2021 | 15:59

    Ма, нема везе! Битно да смо ми гостопримљиви и да имамо хиљаде заражених Индијаца који се слободно шеткају Србијом кроз “карантин туризам”. Шта брига државу за сопствене грађане?? Пих!

  • N

    23. jul 2021 | 15:39

    Na graničnim prelazima je potreban samo pasoš.

  • Ma sta idete

    23. jul 2021 | 15:12

    Ma idite u Hrvatsku tamo vam netreba nista, i oni su se izbezobrazili mislim na Grke. Prelepa srbija a mi trcimo bas tamo gde nas najvise zezaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA