"Hteo je da je kupi, ali nije na prodaju": Vojin Ćetković se zaljubio u kuću iz poznate serije

Glumac je od snimanja serije "Moj rođak sa sela" bio oduševljen kućom koja je pripadala njegovom liku Milomiru Vraniću

  • 33

Ako ste gledali seriju "Moj rođak sa sela", sigurno ste uhvatili makar jedan trenutak pukovnika Milomira Vranića, kako zadubljen u misli posmatra bajkovit predeo sela Borač, koji se pruža preko njegove kamene ograde.

Upravo taj krajolik poželeo je svakog dana da gleda i glumac Vojin Ćetković, koji tumači pukovnikov lik.

Kuća Kuća Vranića u selu Borač, Foto: S. Pikula

- Vojin je često dolazio ovde i po završetku snimanja serije. Priznao nam je da se zaljubio u imanje i da bi želeo da ga otkupi. Dugo smo se premišljali da li da mu prodamo, ili ne, ali smo shvatili da ipak nije na prodaju - priča vlasnik "kuće Vranića", Rajko Lečić.

Svestan lepote svog domaćinstva, Rajko je odlučio da ga podeli sa svim zaljubljenicima prirode.

- Od kuće smo napravili konačište, tako da svako može da dođe i doživi lepotu ovog predela. Jednostavno, bilo bi žalosno zadržati ovako nešto samo za sebe - kaže on, pokazujući na pogled iza kamene ograde od kojeg zaista zastaje dah.

U videu na početku teksta se uverite zašto je ovaj kraj zaveo poznatog glumca, ali saznajte i manje poznate detalje sa snimanja serije. 

(I. Nedić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milenko

    10. maj 2020 | 09:13

    Ono što malo ljudi zna a to je da je u kući gde je spavao u setiji Potpukovnik Vranić rodjen otac Igora Kolakovića čuvenog našeg Selektora Odbojkaškog Saveza Srbije i svetski priznati Odbojkaški Stručnjak.Prilikom snimanja Serije na zidu je još stajala slika Igorovog dede sa porodicom.Iznenadjen sam što to u interviju nije rečeno kada ceo Borač i šire zna da su tu rodjeni Igorovi preci.Taj zaseok sela Borča se zove Kolakovići po čuvenoj velikoj i čestitoj familiji, što se i vidi na početku video priloga.Inače selo je pored Boračkog Krša i prelepog vidikovca na na lepote Gružanskog kraja je poznat i po daleko čuvenoj lovačkoj manifestaciji “Hajka na lisice”.

  • Mihailović

    10. maj 2020 | 09:01

    Prodao bi pre serije, ali sada raste joj vrednost, može da se bavi seoskim turizmom i iskoristi snimanje serije...

  • Sibin

    10. maj 2020 | 14:51

    A njegova gospodja se skoro zalila kako glumci nemaju pare hleba da jedu??!?!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA