Kako će izgledati doček Nove godine u najposećenijoj banji u Srbiji? Nema sumnje, drugačije

Aktivnosti će biti drugačije nego prethodnih godina

  • 2
Vrnjačka Banja Opština Vrnjačka Banja

Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja govorio je na konferenciji Color Communications posvećenoj zimskom turizmu kako bi ovogodišnji doček Nove godine mogao da izgleda.

- Moramo se pridržavati, kao i svi mera koje preporučuje struka i u skladu sa tim ćemo prilagošavati program. Ne možemo gostima obećavati doček jer ne možemo znati kakva će biti epidemiološka situacija. Ona sigurno neće biti povoljna da bismo sebi mogli da priuštimo taj luksuz, pa ćemo se u skladu sa tim merama prilagoditi - ističe Đurović u izjavi za "Telegraf".

Kako kaže, banja će se fokusirati na programe otvorenog karaktera.

- Biće uglavnom sve na otvorenom, božićna muzika, ulični svirači, sve ono što podstiče cirkulaciju šetača i ne okuplja veliki broj ljudi. Kada se gosti vrate u hotelske sobe, tamo važi poseban sistem zaštite i u skladu sa tim će koristiti velnes i spa programe. Zatvoreni akva park takođe prima određeni broj turista.

Cene, kaže ostaju na nivou prošle godine.

- Nećemo ići na jednodnevan boravak, već ćemo nuditi trodnevne, petodnevne, sedmodnevne varijante. Blizu je i Goč koji je mini ski-centar za decu, u ponudi će biti ski sanke, vožnje kvadova, jahanje konja, obilasci lovišta, najviših tački na samoj planini, a tu su i etno sela. Ideja je da ljudi provedu dva dana u banji a dva, na primer, u etno selu - zaključio je predsednik opštine Vrnjačka Banja u izjavi za "Telegraf".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA