≫ 

Srpska planina oduševila Indijce: Za 24h poslali stotine mejlova našoj turističkoj organizaciji!

Nakon videa svetskog vlogera, Indijci oduševljeni Zlatiborom

  • 9
Indijski vloger foto: TO Zlatibor

Dva meseca nakon boravka na Zlatiboru, indijski vloger i putopisac Varun Vadish objavio je na svom jutub kanalu video u kome svojim pratiocima predstavlja turističke potencijale i atrakcije najposećenije srpske planine.

"Mislim da je mnogo lepše uživo nego na snimku. Umirem od želje da posetim Zlatibor", "Tako neverovatni pejzaži u videu, hvala ti na ovako divnoj reportaži", "Varun, ovi živopisni predeli su sjajni, a ljudi oko tebe tako dragi i prijatni"... samo su neki od brojnih kometara koji se mogu videti ispod reportaže sa Zlatibora u kojoj Indijac Varun svojim sunarodnicima dočarava svu lepotu "zlatne" planine.

Video snimak je za manje od 24 sata dostigao preko 200 hiljada pregleda i više od sedam stotina komentara, a broj pregleda povećava se iz sata u sat.

- Ubrzo nakon objavljivanja video snimka na popularnom youtube kanalu „Mountain Trekker“, na adresu Turističke organizacije Zlatibor počeli su da stižu e-mejlovi od agencija i pojedinaca iz Indije zainteresovanih za turističku ponudu Zlatibora. Sudeći po upitima koji stižu, komentarima na youtube-u i ostalim društvenim mrežama, Zlatibor je veoma privlačna destinacija za turiste iz Indije. Najviše su zaintrigirani lepotom zlatiborskih pejzaža, ljubaznošću lokalnog stanovništva i raznolikim sadržajima - frekli su u TO Zlatibor.

Poseban podsticaj za potencijalne goste iz Indije jeste činjenica da im za Srbiju nije potrebna viza, što u velikoj meri olakšava organizaciju putovanja kako individualnim putnicima, tako i velikim turoperatorima.

Varun Vadish je turistički vloger iz Indije čiji kanal „Mountain Trekker“ na youtube-u ima preko milion i trista hiljada pratilaca. Na Zlatiboru je proveo nekoliko dana krajem septembra, a sa vodičima Turističke organizacije obišao je najlepše lokalitete planine: Stopića pećinu, Sirogojno, gostiljski vodopad, Tornik, Ribnicu. Uživao je u vožnji Zip line-om u Ljubišu, degustirao tradicionalne specijalitete na zlatiborskoj pijaci i upoznao lokalno stanovništvo, čijim gostoprimstvom je posebno oduševljen.

Pogledajte video indijskog vlogera:

Video: Jedinstveni muzej o životu naših predaka na otvorenom na Zlatiboru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ISTINA

    1. decembar 2020 | 13:26

    Naravno,sve više ih podseća na Mumbaj sa svim onim zgradetinama.Ja mislim da više niko normalan iz Srbije neće otići na to gradilište!

  • Eee

    1. decembar 2020 | 16:36

    Samo nam oni fale😱

  • ID

    1. decembar 2020 | 16:09

    bila sam nekoliko puta na Zlatiboru,kome smeta urbani deo ne mora da se vrti oko centra,ima dosta šume,neka šeta,a i smeštaja koliko hoćeš,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA