U najlepšoj srpskoj banji generacije stvaraju najlepše uspomene: Mesto odmora, muzike i dobre hrane

Kraljica Banja koja s razlogom tu titulu nosi već decenijama. Ovog leta Vrnjačka Banja poziva i one koji na ovoj destinaciji već imaju prijatelje, uspomene i omiljena mesta, kao i one koju banju do sada nisu posetili

  • 2
Vrnjacka Banja

Foto: Oksana Skendžić

I Turistička organizacija Srbije preporučuje da deo ovog leta provedete u Vrnjačkoj Banji.

Iako se uvek iznova raduje gostima "povratnicima" Banja nikad nije ista. Novi sadržaji, novi mostovi, obogaćena ponuda, ovog leta mami vas iz Vrnjačke Banje.

Vrnjacka Banja

Foto: Oksana Skendžić

Bilo da odaberete trenutak kada je banja prošarana karnevačlskim bojama, ili kada je ona stecište muzičke festivalske "Lav" energije. Ili da izaberete da ovo mesto posetite sredinom avgusta i da saznate zašto je baš Vrnjačka Banja bila nezaobilazno mesto odmora velikih srpskih glumaca i umetnika. Vranjačka Banja neće vas razočarati. Svaki gost osećaće se posebno, kao da bogata istorija, uspomene i idealna mesta za odmor, postoje baš zbog njega.

U avanturu Banjom možete krenuti vozićem. Obići je električnim trotinetom. Možete je prepešačiti, uživajući usput u svežini banjskog vazduha i lekovitoj vodi koja je na svakom koraku.

Vrnjacka Banja

Foto: Oksana Skendžić

Možete izabrati vidikovac Krst ili neki drugi na planini Goč, pa sa idealne visine osmotriti svoju omiljenu destinaciju.

Na Goč se ovoga leta popnite ne samo zbog pogleda. Upustite se u avanturu, osvojite netaknute kutke, provozajte se kvadovima i odmorite uz Jezero selište. Njegova nestvarna boja, opojni miris i atmosfera koja opušta neće vam dozvoliti da se sa ovog mesta brzo odmaknete.

Doduše, avantura na goču dovoljno će vas umoriti i izgladneti, tako da ste spremni za najbolje ukuse Vrnjačke Banje, kao i vina kojima se ovdašnji proizvođači ponose.

Vrnjacka Banja

Foto: Oksana Skendžić

Veče na promenadi ili u jednom od najlepših parkova u širem okruženju. A ujutru, novi dan. Nikad isti. Vrnjačka Banja svakoga trena nudi novi doživljaj, novu avanturu. Baš zbog toga joj se gosti stalno vraćaju.

I vi ne propustite da se ovog leta osećate kraljevski. Izaberite srcem, izaberite Vrnjačku Banju.

Biram Srbiju!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. P

    30. jul 2021 | 18:14

    Vrnjačka Banja je naj lepsa i broj 1 u Srbiji.

  • Ilija gromovnik

    30. jul 2021 | 18:41

    Svake godine dolazim dva puta i ove godine radujem se novom dolasku uskoro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA