≫ 

Pitali smo vas koji pogled sa Kalemegdanske tvrđave je najlepši: Evo koju lokaciju ste odabrali

Najveći park u Beogradu bio je inspiracija korisniku Tvitera da napravi fenomenalne kolaže - jedan je odneo ubedljivu pobedu

  • 1
Kalemegdan, Pobednik

Foto: Marko Jovanović

Kalemegdan, Pobednik

Foto: Marko Jovanović

Kreativnost, talenat i ljubav prema Beogradu bila su tri jaka razloga da se Miodrag Grgurović (27) jednog slobodnog popodneva "baci na posao" i napravi 10 fantastičnih kolaža na temu "Pogled sa Kalemegdana". Podelio ih je na Twitteru i napravio pravu revoluciju među korisnicima ove društvene mreže.

Miodrag je pravio sinergiju između Kalemegdana i Rima, Kalemegdana i Kineskog zida, Kalemegdana i Meseca, Kalemegdana i njujorškog Central parka, Kalemegdana i nekadašnjeg Panonskog mora, Kalemegdana i Antarktika... Njegova mašta iznedrila je i kolaž Kalemegdana i Lovćena, Zagreba, dna okeana, grada Jokohama i planine Fudži u Japanu.

Pitali smo vas koji kolaž vam se najviše dopao. Iako smo negde potajno očekivali da ćete odabrati Panonsko more, ipak nismo mogli ni da pretpostavimo da će ovaj kolaž dobiti čak 55,07 odsto vaših glasova.

Pogledajte još jednom pobednički kolaž:

 

Video: Šetnja Kalemegdanom i otkrivanje tajni Beograda: Rimski bunar, Vojni bunker, Veliki barutni magacin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA