≫ 

Mesto na kome postoji obilje pozitivne energije: Da li Sofijini izvori na Fruškoj Gori zaista leče?

Sofija uspela da otkrije jako energetsko polje na Fruškoj Gori, koje je mnogima do sada, prema njenom svedočenju pomoglo

  • 8
Sofijini izvori, Fruška Gora Foto: Printskrin/Youtube/KANAL933

Iako su izvori mnogima asocijacija na vodu, Sofijini izvori su zapravo energetski. Njih je još 2001. godine, prema ličnom svedočenju otkrila Sofija Milanović.

Zahvaljujući radu na ličnom duhovnom razvoju, kako je posvedočila na svom Youtube kanalu, ova Subotičanka je otkrila u neposrednoj blizini raskrsnice puta koji spaja fruškogorska naselja Ležimir i Sviloš i Partizanskog puta najpre jako energetsko polje, a zatim i energetske stubove.

Sofija Milanović je 2001. otkrila ovo mesto Foto: Printskrin/Youtube/Sofijini Izvori

Jedno od mesta moći

Na Zemlji postoje lokacije, koje nastaju na mestima, na kojima su ranije obitavale civilizacije, koje su vremenom nestale. Ako na tako nekom mestu postoji 30 svetlećih tela, onda se može govoriti o mestu moći. Tako je Sofija objasnila šta se zapravo smatra mestima moći, što je po njenom mišljenju i lokacija na kojoj se nalaze Sofijini izvori na Fruškoj Gori.

Kako kaže, ona zna da postoji, a ljudima ostaje da veruju ili ne veruju u njenu tvrdnju, jer je ona prosto nedokaziva uobičajenim metodama.

Ipak, postoje informacije i o brojnim izlečenjima.

Zanimljivo je da se naziv ovih izvora dovodi u vezi sa Sofijom Milanović, mada je ona pojasnila da, iako i sama nosi ime vezano za Svetu Mudrost, izvori su upravo po Agia Sofiji i nazvani.

Da li Sofijini izvori zaista leče?

Ukoliko upitate nekoga ko nastoji da se razvije u duhovnom smislu i ko veruje u onostrano, sigurno će vam posvedočiti da se prilikom posete Sofijinim izvorima osetio mnogo bolje i da je njegovo telo reagovalo pozitivno na toliku količinu pozitivne energeije. Ali budete li upitali one koji ne veruju u sve to, lako je moguće da čujete potpuno suprotno mišljenje.

Ono što gospođa Sofija u pomenutom videu navodi, jeste da je imala prilike da se susretne sa ljudima, koji su se nakon posete ovom mestu izlečili od išijasa ili oboljenja štitne žlezde, recimo. Mnogi su se pohvalili i normalizacijom krvnog pritiska i nestankom kostobolje, išijasa i bolova generalno.

Vremenom je Sofija uz pomoć izvesnog gospodina Duška iz Sremske Mitrovice unapredila ovo mesto. Danas se tu nalaze obeleženi izvori pojedinih Svetaca, poput recimo Svetog Jovana i Svetog Nikole, ali i Svete Trojice i drugih.

Na svakom tom obeležju se nalazi krst sa ikonom Sveca i uputstvo o tome kako bi se trebalo ponašati. Zanimljivo je da u uputstvu stoji da bi posetilac trebalo da meditira 20-ak minuta, iako znamo da meditacija nije u duhu pravoslavne tradicije.

Međutim, Sofija je to pojasnila, rekavši da je dovoljno da se čovek umiri i da umiri svoje misli, te da prihvati energiju koja tu vlada.

Samim tim što je došao na mesto, koje je Svevišnji, prema njenim navodima, odabrao za iskazivanje te energije, nema potrebe da se moli, već je potrebno samo da potraži smirenje misli i duha, te da prihvati svu energiju koja tu postoji. Pod pretpostavkom da veruje u nju, naravno.

Video: Na Fruškoj gori ponovo izbio požar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lo

    5. septembar 2021 | 01:24

    Bila sam tamo i mogu vam reci da deluje kao sekta neka u sumi ikone i krug oko drvete …. Nije prijatno !!!

  • Simo dobro

    4. septembar 2021 | 22:12

    Mogu li nevakcinisani ili samo vakcinisani gradjani da prisustvuju dogadjaju?

  • MIKI

    5. septembar 2021 | 07:11

    POZITIVNA ENERGIJA,ČIST VAZDUH,MIR I TIŠINA,JE U SVAKOJ ŠUMI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA