≫ 

Pripreme za najluđu noć: Evo koliko košta doček Nove godine na srpskim planinama i u banjama

Osim koncerata na trgovima, u ponudi su i paket aranžmani, ali i doček Nove godine u restoranima na Zlatiboru, Kopaoniku, Staroj planini, Vrnjačkoj banji i drugim destinacijama širom Srbije

  • 8
Proslava Nove godine, Kopaonik, Zlatibor, Tara, Vrnjačka banja

Foto: Shutterstock

Tek nešto više od mesec dana deli nas od najluđe noći u toku godine. I dok neki žele doček Nove godine da proslave isključivo u krugu porodice i prijatelja, u toplini svog doma, dotle ima i onih koji imaju želju da otputuju i najluđu noć dočekaju na nekom drugom mestu.

Kao i svake godine, tako su i ove u planu mnogi koncerti na trgovima.

Iako su i dalje aktuelne epidemiološke mere, mnogi ugostiteljski i smeštajni objekti su objavili svoje ponude. Ukoliko se odlučite za doček Nove godine u nekom od zimskih centara ili banja Srbije, obično se ponuda odnosi na smeštaj od minimum tri noći i doček. Dobra vest je da pojedini objekti nude različite pogodnosti u tom periodu.

Proslava Nove godine, Kopaonik, Zlatibor, Tara, Vrnjačka banja

Foto: Shutterstock

Doček Nove godine na Zlatiboru

 

Na Kraljevom trgu će ove godine od 21h biti održan koncert Vesne Zmijanac i Alena Islamovića. Za 1. januar naredne godine planiran je koncert Senidah, a za 2. januar grupe "Parni valjak", prema trenutnim najavama.

Cene smeštaja u privatnim apartmanima na Zlatiboru kreću se od 55 do 100 evra. Uslov je minimalan boravak od tri ili četiri noći, a sve u zavisnosti od izbora smeštajnog objekta. Između 450 i 1.150 evra se kreće cena petodnevnog aranžmana na Zlatiboru, bez prevoza, u koji je uključen smeštaj u izabranom objektu i na bazi odabrane usluge, uz doček Nove godine u restoranu.

Nova godina na Kopaoniku

 

Kao i na mnogim drugim destinacijama, tako i na najpoznatijoj srpskoj planini novogodišnje ponude uglavnom podrazumevaju uslov od minimum tri ili četiri noćenja.

Cene po noćenju u tom periodu u apartmanima se kreću od 4.900 dinara po osobi, što je jedna od najjeftinijih opcija trenutno. U određenim smeštajnim objektima se gostima nudi popust ili gratis noćenje. U jednom od kopaoničkih hotela visoke kategorizacije, cena smeštaja po osobi i po noći na bazi polupansiona uoči Nove godine iznosi od oko 380 do oko 500 evra, a sve u zavisnosti od izbora tipa smeštajne jedinice.

Najluđa noć na planini Tari

 

Nekrunisana kraljica među srpskim planinama nudi mnoštvo mogućnosti za doček Nove godine. Jedna od jeftinijih opcija je četvorodnevni aranžman, koji iznosi 15.000 dinara po osobi. Osim tri noćenja na bazi polupansiona, u cenu je uračunat i autobuski prevoz i obilasci predviđeni programom putovanja.

Ukoliko želite da dočekate Novu godinu u jednom od hotela na Tari, cena je po osobi 9.000 dinara. Sem svečane večere, u tu cenu je uračunata i neograničena konzumacija pića iz ponude.

Dočekajte Novu godinu na Staroj planini

 

Petodnevni autobuski aranžman, koji podrazumeva dva noćenja, ali i doček Nove godine iznosi 170 evra. Usluga je na bazi pansiona i u nju je uračunata i All Inclusive novogodišnji doček u izabranom objektu.

Doček Nove godine u srpskim banjama

 

Novogodišnji paket u jednom od vrnjačkih hotela visoke kategorizacije se kreće od oko 450 do nešto više od 700 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Navedena cena važi za dve osobe, sve u zavisnosti od toga da li je u pitanju paket od 2, 3 ili 4 noćenja. Osim svečane večere za doček, u cenu paketa je uračunata i repriza dočeka, kao i poklon iznenađenja, ali i druge pogodnosti.

Od 35 do 43.000 dinara uznosi cena aranžmana po osobi u drugom hotelu, a varira u zavisnosti od izbora smeštajne jedinicie. Izuzev tri noćenja, na bazi polupansiona, u cenu je uračunato i korišćenje fitnes, te wellness i spa centra hotela, kao i doček Nove godine uz svečanu večeru i prateći muzički program, ali i repriza dočeka.

Počev od 15.000 dinara pa naviše se kreću cene novogodišnjih aranžmana u jednom od hotela u Sokobanji. Smeštaj je na bazi dva noćenja, uz uslugu punog pansiona, a uračunata je i svečana novogodišnja večera, kao i repriza dočeka.

Cena dočeka u jednom od restorana banje Junaković iznosi oko 7.000 dinara po osobi, dok se cena reprize dočeka u istom ugostiteljskom objektu kreće od 1.500 dinara po osobi.

Video: Karleuša otkrila zašto će ispred Skupštine za doček 2022. godine pevati besplatno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Švajcarska

    29. novembar 2021 | 21:06

    Cene van evropskog standarda zato vas nece u evropsku uniju vi Srbi se bas baskarite a samo kukate.. Zavrtelo nam se u glavi....

  • Sibin

    29. novembar 2021 | 21:07

    Hahah, bas pristuoacne cene, da je narod pametan da ne izdaju nista za docek!!!

  • Ne..

    30. novembar 2021 | 08:37

    ..nisu ludi ovi što stavljaju cene, ludi su oni što idu, kad bi bojkotovali, stavili bi oni em pristojne em cene koje inače treba. Stavljaju cene kao po inostranstvu a ne nude nista. Jedan budjavi sobičak u oronulom hotelu u banju sa apsulutno nikakvim sadržajem naplaćuju kao extra hotel u nekom inostranom letovalištu gde imaš svašta nešto. A ovce idu...ali valjda dok ima ovaca biće i šišanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA