5 razloga zbog kojih ne smete propustiti Ski Opening na Kopaoniku

Od besplatnog ski pasa do koncerata najvećih domaćih muzičkih zvezda – početak zimske sezone na "krovu Srbije" obećava sjajan provod i raznovrsne sadržaje

  • 0
Kopaonik

Foto: Andrej Nihil

Skijanje i dobar provod su sinonimi za Kopaonik, a otvaranje ski sezone sredinom decembra nudi još puno toga. Zato smo izdvojili 5 razloga da posetite najpopularniji srpski ski centar u decembru.

Besplatni ski pas tokom prvog dana ski sezone!

 

Ski Opening, odnosno otvaranje ski sezone na Kopaoniku biće upriličeno od 9. do 12. decembra, a Skijališta Srbije omogućiće svim posetiocima prvog dana besplatno skijanje, dok će naredna tri dana ski karte biti na popustu 30%.

Koncerti najvećih domaćih muzičkih zvezda!

 

Uz vrhunsku produkciju i najsavremenije scenske efekte za koje je zadužen Skymusic, velika multifunkcionalna dvorana hotela Grand se već tradicionalno, povodom otvaranja ski sezone, posebno transformiše u najveći plesni podijum. Na njemu će 10. decembra nastupiti Edita, a 11. decembra Aca Lukas, dok će kao predgrupa svirati Megabend.

Ski Opening, Kopaonik

Foto: Promo

Uživanje na snegu!

 

Za decembar su već najavljene snežne padavine, ali skijaše spremno dočekuje i sistem za veštačko osneživanje. Ove godine sistem je proširen za čak 5km na lokaciji Bela reka 1–Bela reka 2-Ledenice.

Gurmanski i hedonistički raj!

 

Novi luksuzni sadržaji u najboljim hotelima na Kopaoniku! Nakon 8 meseci rekonstrukcije, čuveni hotel Grand Kopaonik ponovo će otvoriti vrata svojim gostima simbolično na Ski Openingu, a premijerno će predstaviti ekskluzivni spa koncept inspirisan prirodom Kopaonika. Hotel Gorski ostaje neprikosnoven kada je o kuhinji reč – hotelski restoran La pista uz meni šefa kuhinje vodi posetioce na putovanje kroz Italiju sa daškom Srbije.

Zdravlje i bezbednost u uslovima pandemije

 

Posetioci ski centra moći će ove sezone da urade neophodne laboratorijske testove na Covid-19, kao i da se vakcinišu u prostorijama Doma zdravlja Raška na Kopaoniku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA