≫ 

Spektakularan spot Crne Gore, prve covid-free destinacije u Evropi: Stranci oduševljeni lepotama

Crna Gora ove godine ima priliku da zablista

  • 52

Kako navode Primorske novine, turistička agencija 360 Monte predstavila je savršeni reklamni spot koji Crnu Goru predstavlja kao prvu covid-free destinaciju u Evropi.

Budući da je Crna Gora zabeležila najmanji broj obolelih od korona virusa, nema sumnje da će se sve više turista odlučiti da je ove godine upozna, a neki i da joj se vrate.

Savršen spoj planine i mora, raznovrsna obala i hrana za poželeti, definitivno su ono što će presuditi kod mnogih u Evropi zašto bi trebalo da posete Crnu Goru.

Podsetimo, na jednoj od najgledanijih nemačkih televizija “RTL”, u okviru emisije "Život - ljudi, trenuci, događaji“, nedavno je emitovan prilog o Crnoj Gori kao bezbednoj turističkoj destinaciji koja će, kada se stvore mogućnosti za realizaciju turističkih putovanja, spremno dočekati svoje goste.

- Mala balkanska država Crna Gora nas iznenađuje ove nedelje sa izjavom da planiraju otvaranje hotela i restorana već 18. maja -  navodi se na početku priloga, dok su prikazani impresivni kadrovi prirodnih i kulturnih lepota Crne Gore.

Prilog je gledalo preko 2 miliona ljudi.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    24. maj 2020 | 16:16

    Pa normalno najljepsa drzava na svijetu. To govorim jer sam kao pomorac za 35 godina navigavanja obisao svijet minimum 10 puta. Ovo ne govorim kao velikocrnogorac vec kao covjek koji je bio na svim vodecim turistickim destinacijama koje nesto znace turistima cijelog svijeta. Da u roku od sat vremena sa plaze mozes doci na snjezne planinske vrhove Durmitora Komova Prokletija Sinjajevine Bjelasice i drugih Crnogorskih planina to nema nigdje na svijetu. Plus veliki broj jezera, planinskih i recnih kanjona, splavarenja recnim brzacima i bukovima Tare, i da ne nabrajam vise. Sve to sto sam nabroja i jos mnogo toga uz gostoprimstvo naseg naroda, nacionalna jela domacu rakiju i vino mozete gustati u svakom zaseoku selu i gradu nase lijepe domovine Crne Gore.

  • Pera

    24. maj 2020 | 16:44

    Nemojte vise o Crnoj Gori za danas je dosta.More i Crna Gora,idite ljudi na neka druga mesta i vise nikada necete ni pozeleti da idete u Crnu Goru.Pa tamo ni oni sami ne letuju,toliko je dobro,kupas se u fejalijama ,lokalni dziberi hoce da te pregaze gliserima i skuterina ,a o usluzi i gostoprimstvu nebi da trosim reci .

  • Dokon

    24. maj 2020 | 15:51

    Još samo fali da poprave ponašanje i biće FREE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA