Vaš saveznik za putovanje: Osiguranje koje će vas zbrinuti i ako se zarazite virusom SARS COV-2

Iako ste ekspert u planiranju odmora, ponekad se desi i nešto nepredviđeno, a pošto troškovi medicinskih usluga mogu biti veoma visoki, najbolje rešenje je da imate polisu putnog osiguranja

  • 0
mladi zabava piknik plaza Foto: Shutterstock

Da li je moguće da ćete ovo leto provesti daleko od kuće sa društvom? O, da, jer je vaša ekipa rešila da negde otputujete svi zajedno. Sunčanje na plaži ili pored hotelskog bazena zvuči idealno. Skoro da ste zaboravili kako izgleda leškariti među borovima, uz miris mora ili igrati uz ritmove omiljene muzike u peščanoj uvali. I što je najvažnije, bićete sa dragim ljudima koje dugo niste pošteno videli.

Mada na put, naravno, ne treba da krećete sa negativnim mislima, pametno bi bilo da budete pripremljeni za slučaj da se desi nešto nepredviđeno. Zbog toga, pored kupaćeg kostima, sandala, japanki i šortseva, u vašem koferu neizostavno treba da se nađe i polisa putno-zdravstvenog osiguranja. Ako ste u grupi prijatelja, gde vas je minimum petoro, možete uzeti grupnu polisu na sume koje odgovaraju potrebama vašeg putovanja (grupna polisa može da se ugovori na 30.000 Evra). To vam obezbeđuje finansijsku sigurnost pri pokrivanju troškova prevoza zbog bolesti i neophodnog lečenja, koji mogu biti veoma visoki. Isto tako, bićete zbrinuti i ako se zarazite virusom SARS COV-2 i razvijte simptome bolesti COVID-19. Polisu putno-zdravstvenog osiguranja moguće je zaključiti i online na portalu e.Triglav, tokom 24 sata, za samo nekoliko minuta. Ona će Vam biti poslata elektronskim putem, a tako ćete ostvariti i 20% popusta.

U svakom slučaju, sastajete se za vikend, kako biste razgovarali o detaljima i odabrali destinaciju. Uskoro ćete se kupati, šetati, ispijati kafice u trendi kafeima nekog grčkog ostrva, ili sangriju na obali Španije, ili ćete možda čak jahati kamile u Egiptu. Fenomenalno ćete se zabaviti, jer je vaš osmerac najbolja kombinacija za nezaboravna putovanja, a zahvaljujući polisi Triglav putno-zdravstvenog osiguranja bićete rasterećeni briga.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA