≫ 

Rizort u Dominikanskoj Republici za ljubitelje Instagrama: Čim prođe korona, ovde će svi pohrliti

Da li biste voleli da se nađete na ovakvom mestu?

  • 0
Dominikana Dominikana / pixabay.com

Da ste australijski influenser i da dobijete priliku da putujete čak 35 sati do jednog udaljenog ostrva, da biste napravili savršenu fotografiju, da li biste pristali na to? Luksuzni risort kompanije Club Med je sa tim ciljem stvoren, ali je pitanje da li zaista vredi tolikog truda?

Novi hotel vredan 150 miliona dolara na Dominikani

Luksuzni hotel koji se nalazi u Dominikanskoj Republici je interesantan po mnogo čemu. Ne samo da se nalazi na području netaknute prirode ovog karipskog ostrva, već je u pitanju i izrazito ekološki risort.

Ukupno je izdvojeno 149 miliona dolara da bi bio izgrađen ovaj luksuzni kompleks na Dominikani.

Smešten u praktično netaknutoj sredini, ovaj hotel obuhvata 355 soba, a usluga je na bazi all inclusive. Predstavlja se kao biser Kariba, a počeo je da radom zvanično novembra prethodne godine.

Po čemu je Club Med specifičan?

Bez obzira koju agenciju kontaktirate, sigurno je da ovako atraktivnu i modernu ponudu nećete naći. Fokus je stavljen na ljude kojima su socijalne mreže izuzetno važne, ali i na sve koji žele da uživaju u lepotama dominikanskog letovališta Punta Kana.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Club Med Punta Cana (@clubmedpuntacana) дана

Ukupna površina hotelskog imanje je čak 93 hektara. Poseduje 4 restorana, ali i mnoge druge sadržaje. Pored ostalog, u njemu mogu da borave i svi ljubitelji golfa, jer u sklopu ovog hotela postoji i ukupno 5 terena za golf.

Ipak, ono što čini Club Med hotel Miches Playa Esmeralda posebnim jesu ukupno 4 zida. Na svakome od njih se nalazi po neka interesantna sličica, koja čini ovaj risort poznatim. Namera marketing stručnjaka je bila da na taj način dopru do što većeg broja ljudi širom sveta. Nadležna u sektoru marketinga kompanije Club Med za područje Severne Amerike i Sjedinjenih Američkih Država, Sabrina Cendral je navela da zahvaljujući tim fotografijama, koje će ovde napraviti svetski influenseri, kompanija prilično lako može dopre do velikog broja turista iz celog sveta.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Club Med Punta Cana (@clubmedpuntacana) дана

Ona smatra da su društvene mreže fenomenalan način da ispirišete ljubitelje putovanja da posete bilo koju destinaciju u svetu, a što je naročito zanimljivo za turiste iz Australije, kojima sigurno Dominikanska Republika može izgeldati prilično daleko.

Ali kada frilenseri i turisti iz te iste Australije budu ugledali neku od maestralnih fotgrafija influensera iz ovog hotela, teško da im neće pasti napamet da se upuste u avanturu putovanja do Dominikanske Republike, a koje traje u proseku oko 35 sati i uključuje čak tri presedanja.

Mnogo je važnija od svega ovoga činjenica da ovaj kompleks ima svojevrstan eko status. Bazeni su potpuno prirodni i ne uključuju dodavnje hemijskih sredstava. A uniforme zaposlenih su u skladu sa ekološkim standardima, dok se o odlaganju plastike posebno vodi račuuna.

(A.B./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA