≫ 

Najpopularniji beach bar koji influenseri obožavaju: Da li je i vama ovo mesto toliko posebno?

Mesto koje je nazobilazno za dobar provod

  • 0
Potato Head Beach Bar Foto: Printskrin Instagram/lovesjoshn

Ako uživate da putujete i posećujete popularna mesta za mlade sigurno će vas zanimati koji su najpopularniji plažni barovi u svetu. 

Osim što nude vrhunsku zabavu, barovi na plaži imaju i statusni simbol - oni okupljaju Instagramere koji posećuju ovo mesto namerom da se dobro provedu ili, možda, samo da naprave dobru fotografiju!

Uz prelep pogled na plažu i more, ukusna pića i modernu klijentelu, klubovi na plaži pružaju sjajno mesto za savršenu Instagram fotografiju sa odmora.

To dokazuje i jedno istraživanje koje je pretraživalo najpopularnije plažne barove u celom svetu, kada je otkriveno da su mesta za odmor, smeštena uz samo more, potpuno osvojila Instagram.

Kompanija Pour Moi je analizirala hiljade Instagram objava kako bi otkrila koji plažni barovi su najpopularniji na Instagramu. U istraživanju je učestvovalo na hiljade barova, a rezultati su pokazali da je "Potato Head" klub na Baliju najviše puta označen na društvenim mrežama.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 김 가영(Ka Young Kim) (@joyin___) on

"Potato Head Beach" klub na Baliju ima čak 70.643 objava korisnika društvnih mreža. 

U klub Potato Head Beach možete slobodno da uđete ali vas očekujete plaćanje luksuzne kabine ili kreveta kraj bazena, koji su idealni postavljeni za pristup infinity bazenu i swim-up baru na otvorenom, koji vam u isto vreme omogućuje kupanje i ispijanje koktela.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Desa Potato Head (@potatoheadbali) on

Zahvaljujući impozantnom pogledu na plažu, ovo mesto je često izbor za filmske i muzičke festivale, koncerte i žurke na kojima učestvuju vrhunski DJ-evi i umetnici, i još uvek uspeva tokom dana da pruži prostor za odmor, upijanje sunca i ispijanje koktela.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nadzirah Azmi (@nadyyazmi) on

Ovaj gigantski amfiteatar izgleda kao da je isklesan od tamnog drveta i brušenog betona, a moderan dizajn privlači ljude iz celog sveta koji ne propuštaju priliku da se fotografišu.

Da li vam se dopada ovo mesto?

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by WanderlustBee (@wanderlustbee_) on

Video: U zemaljskom raju nalazi se hotel u kome niko ne sme da prespava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA