≫ 

Ovako danas izgleda egzotična vila Pabla Eskobara koja je pretvorena u hotel sa 5*

Kad bi zidovi mogli da pričaju...

  • 0
Hotel, Pablo Eskobar Foto: Design Hotels & Casa Malca

U magičnom mestu Tulum u Meksiku nalazi se vila nekadašnjeg kralja kokaina Pabla Eskobara koja je sada luksuzni i moderni butik hotel sa 5 zvezdica.

Ova posebna kuća, na korak od tirkiznih voda čuvene plaže poluostrva Jukatan bila je odlična lokacija za romantična bekstva narko-bosa i čuvene TV novinarke Virhinije Valjeho.

Retki su bili svesni postojanja egzotične vile najvećeg svetskog narko-bosa, a upravo je ova kuća u Meksiku bila najbolje mesto na kojem je voleo da bude sam sa ljubavnicom, a ponekada i sa ljubavnicama.

Zbog toga je nakon njegovog ubistva 3. decembra 1993. godine, vila prepuštena sudbini i nikoga nije zanimala sve do 2013. godine kada ju je "locirao" Leo Malka.

Kolekcionar i vlasnik galerije odlučio je da napuštenu kuću pretvori u butik hotel u kojem će umetnost igrati dominantnu ulogu u dekoraciji.

"Casa Malca" otvorila je vrata godinu dana kasnije kao butik hotel sa osam soba. Ipak, i sam vlasnik vile ne voli kada je svi nazivaju Pablovom vilom. Ali, od toga se ne može pobeći.

Ipak, medijima nije dugo trebalo da počnu da pišu o turbulentnoj istoriji vile i anegdotama o mahnitim danima i noćima narko-bosa i njegovih prijatelja koje je oko kuće štitla prava mala vojska.

Ispostavilo se da je hotel postao toliko tražen da su morali doslovno da izgrade još 30 soba!

Leonardu di Kapriju se hotel jako svideo, El Mekfirsen je bila "fascinirana aurom okoline", a Kara Delevinj nije želela da ode ni nakon 10 provedenih dana u ovom raju.

U bivšem svetilištu Pabla Eskobara zen raspoloženje je rasprostranjeno svuda, a tamo danas odlaze zvezde poput Breda Pita i Majli Sajrus koje žele da uživaju u tropskom raju koji nema čak ni natpis na ulazu.

Tamo negde luta ono što je ostalo od aure najpoznatijeg narko-bosa svih vremena.

Video: Zbog njih mit o Pablu Eskobaru i dalje živi: Upoznajte neobični vrt u Kolumbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA