≫ 

Bračni par i njihova beba žive u školskom autobusu od 2018. godine: Plan je im da obiđu ceo svet

Ovaj bračni par ima stil života o kom većina ljudi može samo da sanja

  • 3
Travel blogeri

Foto: Printskrin Jutjub/Justin & Juby

Džastin i Džudi i njihova mala ćerka Azelia od 2018. godine žive u preuređenom školskom autobusu i plan im je da obiđu ceo svet.

Pre dve godine, Džastin (29) i Džudi (29),  odlučili su da svoj dom u Daramu, u Engleskoj, zamene za školski autobus dužine 33 metra, pridruživši se sve većoj zajednici putujućih avanturista koji žive ovakvim životnim stilom.

Njih dvoje su srećniji nego ikad.

- Kada se osvrnete na život, svoja sećanja i ljude koje poznajete i stvari koje ste radili, ogroman bankovni račun nije važan. Želim da se setim kada se svakog dana probudim pored svoje ćerke i vidim kako se smeje i smeši se. To je zaista pokrenulo želju da putujemo, i zaista nam se svidela ideja da živimo u autobusu- rekla je Džudi.

- Počeli smo da tražimo alternativne načine života, jer smo bili umorni od pokušaja sastavljanja kraja s krajem u Daramu. Kupovina autobusa bio je logičan sledeći korak - dodaje njen suprug Džastin.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Skoolie Living Family (@justinandjuby) on

 

Šta je potrebno da se stari autobus transformiše u funkcionalni dom za tročlanu porodicu?

 

Godinu i po dana intenzivnog rada. Autobus su obojili u crveno i postavili klima uređaj i solarne panele. Napravili su kupatilo, kompletno sa toaletom. Postavljen je tuš koji je ujedno i igralište za njihovu devojčicu Azeliu, kuhinjska sudopera, šporet i frižider.

Svaki aspekt njihovog autobusa dizajniran je i napravljen na način koji bi odgovarao njihovoj porodici, rekao je Džastin.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Skoolie Living Family (@justinandjuby) on

 

Kada su započeli obnavljanje, bračni par je želeo da dokumentuje proces od početka do kraja. Naoružani Go Pro kamerom, pokrenuli su Jutjub kanal na kome svake nedelje objavljuju video zapise u kojima opisuju proces izgradnje i svakodnevni život u autobusu.

Takođe su pokrenuli Instagram nalog na kome ih prati više od 11.000 ljudi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Skoolie Living Family (@justinandjuby) on

 

Da biste bili zadovoljni, morate znati zašto želite da živite nekonvencionalnim životnim stilom, ističe Džastin.

- Shvatili smo svoje„ zašto “i počeli smo da manifestujemo tip života koji smo želeli. „Shvatite ovo „ zašto “, razmislite kako ćete proživljavati trenutke kada je vaša supruga trudna, a bliži se zima. Mnogi bi izgubili razum kada bi pomislili na sve neophodne stvari za renoviranje. Ako je snažno „zašto“, doći ćete do ovog trenutka kada to radite i volite  - objašnjava Džastin.

Supružnici dane provode praktikujući jogu na stenama planina u Konektikatu, ranije su obavezno posećivali muzičke festivale i farme.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Skoolie Living Family (@justinandjuby) on

 

Da li biste zamenili živote sa Džastin i Džubi?

 

Video: Njih dvoje putuju po svetu i gde god bili imaju najbolji pogled iz spavaće sobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA