Mesecima su se viđali onlajn, a otkako su se sreli svuda putuju zajedno: Karantin im je doneo ljubav

Upoznali su se preko platforme za upoznavanje, ali su zbog “zaključavanja” usled korone do letos komunicirali samo virtuelno

  • 0
Ljubav Pexels / Gabriel Bastelli

Influenserka Emili Čempion (25) i njen dečko Nik (32) upoznali su se preko platforme za upoznavanje Hinge u septembru 2019, a vezu su obnovili na drugoj aplikaciji za spajanje ljudi u martu ove godine. Družili su se preko društvenih mreža za vreme “zaključavanja” zbog korone, a kada su se konačno sreli uživo shvatili su da se zaista dopadaju jedno drugom.

Pre nego što će se sresti uživo, viđali su se na FaceTimingu. Emili je otkrila da se za  prvi sastanak na ovoj aplikaciji posebno pripremala - napila se sa članovima svoje porodice pre nego što će sedam sati provesti sa Nikom na “virtuelnom dejtu”.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by EMZ&NICK: TRAVEL✈WITH A SMILE (@emzandnick) on

Emili i Nik nastavili su praksu izlaska petkom uveče tako što su jedno drugom slali korpe sa voćem i grickalicama za piknik, kako bi uživali na svakom virtuelnom sastanku. Znali su da organizuju i meksičke ili italijanske večeri, pa su tokom onlajn druženja oboje kuvali.

-  To me je nateralo da cenim male stvari, kao što je odlazak na piknik. Emili i ja smo jednostavno morali da razmišljamo izvan okvira - kaže Nik.

On je otkrio da je u vreme “zaključavanja” shvatio da želi da upozna svet sa nekim koga voli, pa su se njegovi prioriteti malo promenili.

Prvi put su se videli uživo u Emilinoj kući u jugozapadnom Londonu.

- Čim sam osetila njegov miris i dodir, znala sam da ga volim i zahvalila Bogu na tome što se pojavio - kaže Emili.

Nik je priznao da je iskreno brinuo da li će između njega i Emili “proraditi hemija”.

- Možete da stvorite sliku o nekome, a onda da se sretnete i skapirate da jedno drugo jednostavno ne privlačite - bio je iskren Nik.

Mladi par sada je otvorio zajednički Instagram profil na kom objavljuju fotografije i snimke sa putovanja po svetu. U junu su rezervisali svoj prvi zajednički odmor u Šibeniku, u Hrvatskoj, gde su se budili u 5 sati ujutro i posmatrali izlazak sunca. Emili kaže da je uživala snimajući ta jutra.

Njihova naredna destinacija bila je Francuska, gde su obilazili dvorce, a sada imaju poduži popis mesta koja planiraju da posete - od Dolomita od Venecije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA