≫ 

Možda smo u jeku pandemije, ali to nije sprečilo poznate da putuju: Evo gde su išli najviše

Dženifer Lopez, Tom Henks i Hale Beri samo su neka od imena koja su odmor provela tamo gde i Srbi vole da letuju

  • 0
Tropea, Italija

Foto: Pixabay

Putovanja su zbog pandemije korona virusa bila izmenjena u većoj ili manjoj meri tokom prošle godine, ali ih je ipak bilo. 

Mnoge poznate ličnosti su takođe bile prinuđene da izmene svoje planove za odmor. Uprkos tome, mnoge zvezde nisu dugo ostale zaglavljene u kućama, u poređenju sa prosečnim ljudima. Snaga leži u slavi, ali i u novcu, koji im je omogućio da koriste na primer privatne avione kako bi stigli do odabranih destinacija.

Među omiljenim destinacijama svetskih zvezda našle su se i neke od zemalja koje su relativno blizu Srbije i koje su ujedno omiljena mesta za letovanje naših turista.

Gruzija

 

Tbilisi

Tbilisi / Foto: Pixabay

Kao i mnogi Amerikanci ove godine, tako su i mnogi poznati pobegli u Gruziju.

Primera radi, oskarovac Ben Aflek i njegova devojka, Ana de Armas pobegli su u junu mesecu u Gruziju. Sa njima je putovalo i njihovo troje dece i Benova majka.

Ostvarenju ovog putovanja je doprinelo i iznajmljivanje privatnog aviona.

Grčka

 

Grčka, Kipar, Italija

Foto: Pixabay.com

Tokom prošle godine je ova, nama draga zemlja privukla i imena poput Dženifer Lopez, koja je odmarala na ostrvu Krit, kao i Viktoriju i Dejvida Bekama.

Svoj 64. rođendan u Grčkoj je proslavio i glumac Tom Henks, koji je tamo boravio sa porodicom.

Havaji

 

Havaji

Foto: Pixabay

Pevačica Britni Spirs je sa dečkom krajem godine privatnim avionom otputovala na Maui, kako bi tamo ranije proslavila rođendan.

Ipak, od posetilaca je zahtevan i negativan test na kovid 19. Ta mera je na Havajima uvedena sredinom oktobra, kao mogućnost da turisti izbegnu karatin.

Italija

 

foto Pixabay

foto Pixabay

Glumac Liev Šrajber delio je neke od piktoresnih fotografija iz Venecije prošle godine, gde je boravio na snimanju novog filma.

U Italiji je odmarala i glumica Hale Beri, tačnije na italijanskom ostrvu Sardinija, gde joj se pridružila prijateljica, manekenka Bela Hadid, tokom krstarenja na luksuznoj jahti.

Turska

 

foto Pixabay

Istanbul, smešten na Bosforu, moreuzu koji Evropu i Balkan deli od Male Azije. Foto: Pixabay

Tokom septembra prošle godine je glumica Kameron Vestkot sa suprugom Kourtom putovala u Tursku.

Njihov odmor u ovoj zemlji je obeležen jutarnjom vožnjom balonom u oblasti Kapadokije, što je glumica nazvala, „jednim od najčarobnijih iskustava“ koje je imala prilike da doživi.

(Aleksandra Blažević/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA