≫ 

Diznijev brod ponovo kreće na krstarenje: Ovo su uslovi putovanja

Putnici na brodu u većem delu zatvorenog prostora moraće da nose maske, a sa broda su uklonjeni svi mekani predmeti na kojima bi korona virus mogao da se zadrži

  • 0
Dizni brod Foto: Shutterstock

Ljubitelji Diznijevog sveta ponovo kreću na otvoreno more. Brod Disney Cruise Line isploviće 9. avgusta iz Port Kanaverala u američkoj državi Florida prema Bahamima, na krstarenje koje traje 3 ili 4 noći, do Diznijevog privatnog ostrva "Castaway Cay", saopšteno je iz ove kompanije.

Putnici na brodu u većem delu zatvorenog prostora moraće da nose maske, a sa broda su uklonjeni svi mekani predmeti na kojima bi korona virus mogao da se zadrži, poput jastuka na sofama. Fizički kontakti biće ograničeni korištćnjem aplikacije za razmenu iskustava gostiju i ćaskanje sa poslugom.

- Oduševljen sam što je došlo vreme da možemo da krenemo na zabavu sa Diznijevim prijateljima, da se opustitmo u tropskom raju i uživamo u čarima plovidbe - rekao je Tomas Mazlum, predsednik kompanije "Disney Signature Experience" u video-prilogu u kojem najavljuje plovidbu.

Putnici mogu da očekuju sjajnu zabavu, besprekornu uslugu i obraćanje pažnje na detalje.

Koji su uslovi putovanja ovim brodom?

Kompanija će od putnika zahtevati PCR test na korona virus koji nije stariji od 5 dana, s tim da mora biti dostavljen najmanje 24 sata pre dolaska na brod.

Test neće morati da pokažu samo oni koji pokažu potvrdu o vakcinisanju.

Putnici se mogu testirati i brzim testom na terminalu za krstarenje o svom trošku. Nevakcinisani gosti od 12 godina i stariji koji idu na krstarenju iz Floride moraće da pokažu dokaz putnog osiguranja sa najmanje 10.000 dolara po osobi za medicinske troškove i 30.000 dolara za hitnu medicinsku evakuaciju.

Kompletno vakcinisani putnici biće izuzeti od svih ispitivanja pre putovanja i ukrcavanja, kao i zahteva za putno osiguranje.

"Disney Dream" je konačno spreman za polazak, nakon što je u početku morao da odloži krstarenje u junu, kada je nekoliko članova posade bilo pozitivno na korona virus.

Video: Dečak se toliko uživeo u crtać da je postao ratnik!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA