≫ 

Otkrila kako da u avion unesete dodatni ručni prtljag: Pilot objašnjava koju grešku možete da napravite

Savet zlatan vredan za one koji redovno putuju

  • 1

Mnogi se zanesu prilikom pakovanja prtljaga za putovanje, zaboravljajući da ponekad on može da košta i više od same cene karte. Nekada pakovanje zna da bude pravi stres, pogotovo kada idete na duži put i potrebne su vam stvari bez kojih ne možete, pa morate da birate između bitnih i manje bitnih komada.

Međutim, iskusna putnica Anja Lakovlieva je na društvenoj mreži TikTok podelila na koji način besplatno možete da unesete dodatni prtljag. Ručni prtljag je torba ili ranac koji možete da unesete u avion, a Anja je odlučila da umesto torbe ponese jastuk.

Ona u video-snimku pokazuje kako u jastučnicu stavlja odeću za koju bi inače morala novčano da doplati. Kada spakuje stvari u jastučnicu, ova devojka je najnormalnije unese na aerodrom i prođe svu kontrolu.

Ljudi su bili oduševeljeni ovim trikom ,pa su joj uputili reči zahvalnosti.

- Na ovaj način si ljudima uštedela novac. Ne postoji šansa da neko otkrije da se u jastuku zapravo nalazi gomila stvari - napisala je jedna žena.

Međutim, izgleda da stvari ipak nisu toliko jednostavne, jer ćete morati da doplatite i jastuk ukoliko preterate sa stvarima u jastučnici.

- Ako osoba unese veliki jastuk, to sigurno neće olako proći kontrolorima, pa će vam ga oduzeti i poslati na skener, kako bi se utvrdilo šta je unutra - kaže za Telegraf pilot Miljan Đačić i dodaje da je ovaj trik sa jastukom moguć samo ako ne preterate sa stvarima koje stavljate u jastučnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. septembar 2021 | 18:51

    E tako sad si se pohvalila e sad nece niko pa i ti sledeci put proci sa jastukom,nemas mozga ni grama,umesto da cutis i gledas svoja posla sad si sama sebi uskocila u stomak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA