≫ 

4 najbizarnija zahteva putnika iz biznis klase: "Ugasite motor, dete mi spava"

Dok neki ovu klasu biraju zbog udobnosti, uvek postoje i oni koji postavljaju nemoguće zahteve

  • 5
avion, let Foto: Pixabay

Ljudi koji imaju mnogo novca, sebi mogu da priušte razna materijalna zadovoljstva, između ostalog i letenje biznis klasom kada negde putuju. Naravno, dok neki ovu klasu biraju zbog udobnosti, uvek postoje i oni čiji se zahtevi veoma često graniče sa bizarnim.

Ovo su neki od najčudnijih zahteva koje su imali putnici biznis klase.

1. Incident zbog lešnika

Ovo je verovatno jedan od najpoznatijih incidenata iz avio saobraćaja, a dogodio se 2014. godine prilikom poletanja sa njujorškog aerodroma. Razlog svemu je bilo serviranje lešnika. Čo Hin A, kćerka vlasnika južnokorejske avionske kompanije u čijem se avionu incidenti i dogodio, napravila je dramu zbog načina na koji su posluženi lešnici.

Oni su putnicima servirani u drvenoj posudi, a Čo je smatrala da u prvoj klasi treba da se serviraju isključivo na tanjiru. Veoma ljuta, napravila je incident, pozvala stjuardesu i šefa kabinskog osoblja i naložila im da kleknu ispred nje, izvine se, a potom je naredila i njihovo iskrcavanje.

Zbog svega toga, avion je sa poletanjem kasnio 20 minuta, a Čo je na kraju završila u zatvoru na tri meseca, zbog ometanja bezbednosti u vazduhu.

2. Problem zbog pidžame

Dva putnika prve klase koja su letela iz Melburna žestoko su se pobunila kad im je osoblje reklo da ne mogu da dobiju pidžame većih brojeva jer ih trenutno nemaju. Zbog toga su odlučili da ne polete i tražili su iskrcavanje.

Njihovoj molbi je udovoljeno, a pilot je ostalim putnicima u avionu objasnio razlog zbog kog će kasniti, rekavši da "neki putnici ne žele da se ukrcaju u avion ako nema dovoljno velikih pidžama".

3. Buka motora

Ovu priču je na društvenoj mreži Redit podelio jedan od putnika. Naime, kada je leteo prvom klasom iz Dubaija za Njujork, jedan čovek je pitao stjuardesu da li pilot može da ugasi levi motor, kako bi njegov sin mogao na miru da spava.

4. Naknada za polivanje vodom

Putnica koja je letela za Las Vegas polila se vodom, a nakon toga je zatražila da joj se kao kompenzacija za "pretrpljeni strah" donese pet vodki i deset ćebadi.

Kako su članovi kabinske posade kasnije objasnili, žena je bila u vidno alkoholisanom stanju, a u jednom trenutku je počela da govori i da ju je osoblje napalo.

Video: Opet traže stjuardese, a ovo su uslovi za zaposlenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slazem se

    28. septembar 2021 | 19:59

    Sa ovim oko motora da se ugasi, trazio je samo jedan motor.😀

  • Srkimaja

    29. septembar 2021 | 11:31

    U restoranu zahtjev jedne dame je bio, dosla za sank trazila da se ugasi muzika, da joj se da papir i olovka da napise sta ce da jedu da ne bi konobar dolazio i pravio buku jer im dete spava...... Srbija brale.....

  • Bb

    29. septembar 2021 | 09:06

    Kad se dodje do zeljene visine motori se stavljaju u stend baj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA