≫ 

7 atrakcija na novom Diznijevom kruzeru: Čarolija kojom će putnici biti oduševljeni

Po najavi, Diznijev kruzer "Wish" će krenuti na putovanje leta 2022. godine

  • 1
Dizni kruzer, Diznilend, Dizni

Foto: Pixabay/Chalkcroft

Mada mnogi kruzeri mogu da se pohvale bazenima, pa i toboganima, koji su na raspolaganju putnicima, većina ih nema muziku, kostimirane likove i specijalne efekte. Ali kada se putnici ukrcaju na "AquaMouse", brod dug oko 230 metara, biće u prilici da iskuse jednu od dve neverovatne priče.

Sa jedne strane je "Scuba Cramble", koji će putnike odvesti u podvodnu avanturu sa Mini i Miki Mausom, a sa druge "Swiss Meltdown", koji će pomoći putnicima da se "bore" protiv sunca i popnu se na vrh planine Matterhorn, pre nego se sneg otopi. Sve to će biti organizovano u video serijama.

Diznijeva kruzer linija "Wish" po planu treba da postane aktivna od leta naredne godine. Najavljene su mnoge atrakcije, koje će putnike ostaviti bez reči.

Dizni kruzer, Diznilend, Dizni

Foto: Pixabay/JamesHills

1. Dvospratni apartmani

 

Ekskluzivan smeštaj je prva osobenost ovog kruzera. Neki od apartmana na brodu su posebno atraktivni. Kraljevski apartmani "Princess Aurora" i "Briar Rose" upotpunjeni su tematikom Diznijeve Uspavane lepotice. Osim dve glavne spavaće sobe, u njima postoje i dnevni boravak i trpezarija, privatna hidromasažna kada, umetnička dela na vitražima i prozori od poda do plafona.

U unutrašnjosti kruzera nalazi se još jedan dvospratni apartman. Posvećen je Diznijevom filmu "Moana" iz 2016. godine.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Kimberly Evans (@magicaltravelstudiokimbevans)

 

2. Lični rolerkoster

 

Specijalni dečiji klub, namenjen deci uzrasta od 3 do 12 godina ponudiće najmlađim putnicima da dizajniraju sopstveni rolerkoster i da se virtuelno provozaju u svojoj kreaciji. Biće to prvi takav klub na kruzeru koji će uključivati i "Walt Disney Imagineering Lab", gde će deca moći da nauče šta je potrebno za stvaranje atrakcija Diznijevih parkova.

- Zaista je sjajno naše najmlađe putnike odvesti iza kulisa i omogućiti im da gledaju kako stvaramo magiju i kako koristimo maštu – izjavila je za Insider Kler Weiss, kreativni direktor kompanije "Walt Disney Imagineering".

3. Tobogan u velikoj dvorani

 

Inspirisana bajkovitim zamkom, velika dvorana na ovom kruzeru će osim balkona, na kome će se putnici susretati sa likovima iz crtaća, imati i tobogan za decu, kojim će moći direktno da pristupe dečijem klubu iz plesne dvorane.

Restoran će tematski biti usmeren na "Frozen", uz dodatak polarnog svetla. I ne samo da će moći da uživaju u predstavi, nego će imati priliku i da učestvuju u predstavi.

- Oživećemo scenu veridbe Ane i Kristofa, na koju će biti pozvani svi naši gosti – izjavio je Džimi Linet, direktor za krstarenja kompanije.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Shannon Schiller (@shannonschillermvp)

 

4. Obrok uz Diznijeve eksponate

 

U novom restoranu nazvanom "1923" će putnici moći da uživaju u ukusnom obroku, uz brojne predmete iz perioda kada je kompanija osnovana. Tako će, barem na kratko uživati u magiji zlatnog doba Holivuda. U restoranu će, prema najavi biti 900 eksponata, maketa, ručnih skica, modela i drugih predmeta iz istorije Diznija. Biće posluživani specijaliteti evropske, azijske i južnoameričke kuhinje.

5. Piće u svemiru

 

Za odrasle putnike, Diznijev kruzer sprema posebnu atrakciju. Biće im omogućeno da popiju piće u futuristički uređenom prostoru na kruzeru, koji je tematski uređen. Zahvaljujući detaljima iz filma "Ratovi zvezda", putnici će imati iluziju da lete kroz svemir. Gosti će uživati u neverovatnom iskustvu, a na svakih 7 do 10 minuta će se menjati prikazi na specijalnom ekranu.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Tamara Kniegge (@alaskatomickey)

 

6. Ekskluzivne pozorišne predstave

 

Iako još uvek nisu najavljene teme predstava, zna se da kompanija priprema dve nove originalne predstave, samo za ovaj kruzer. Jedna će biti inspirisana Aladinom, a druga filmom "Fantazija".

7. I još po nešto

 

Da bi celokupan ugođaj bio još bolji, na ovom kruzeru će gostima biti na raspolaganju i sportska arena, idealna za porodično uživanje, kao i "Priča o igračkama" igralište na vodi za najmlađe putnike i još mnogo toga. Neposredno pre planiranog početka putovanja će kompanija otkriti još detalja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    29. jul 2022 | 19:02

    Velika laz radnici su trtirani ko zivotinje gostima dobro nema slobodnog vremena crkavaju za bednu platu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA