≫ 

Telegraf & Oktopod travel poklanjaju letovanje za 2 osobe: Prijavite se, tu je još jedno iznenađenje

U susret Sajmu turizma poklanjamo letovanje na Lefkadu, put u Prag i vaučer na 10 odsto popusta!

  • 1
Oktopod nagradna igra foto: promo/pixabay.com

Letnja sezona je već sad u punom jeku, a potražnja za povoljnim ponudama za naredno leto 2020 je svakim danom sve veća.

Zbog velikog interesovanja za odličnim first minute popustima slobodnih kapaciteta u popularnim apartmanima i hotelima je sve manje.

U susret predstojećem Sajmu turizma u Beogradu turistička agencija Oktopod travel je pripremila i sajamske popuste čak do 60% za kompletnu ponudu u Grčkim apartmanima i hotelima, Turskoj, Egiptu, Španiji, Italiji, evropskim gradovima. Oktopod travel svakako uvek nastoji da svoju već interesantnu ponudu smeštaja proširuje, obogaćuje i učini još atraktivnijom uz aktuelne specijalne ponude i razne druge akcije.

Zato danas izdvajamo nešto još interesantnije što će vam zasigurno ulepšati dan - poklon putovanja za dve osobe sa uključenim autobuskim prevozom i smeštajem.

Jednostavna prijava na sajtu oktopod.rs vas vodi do prelepih plaža i plavetnila Lefkade ili istorijskog jezgra Praga za Dan žena gde ćete se osećati kao da putujete kroz vreme u neka stara vremena. Dodatno iznenađenje je i 3. poklon i 10% popusta za putovanje u organizaciji agencije Oktopod travel bilo kad do kraja godine.

Prijavu izvršite putem linka: OKTOPOD TRAVEL POKLANJA gde ćete pronaći i sve neophodne detalje i pravila.

Požurite, prijava je otvorena do 28.02. kada će biti i izvlačenje dobitnika od 18h, a imena će biti objavljena na Facebook stranici Oktopod travela.

(PR/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA