≫ 

Najbolje ponude i senzacionalni sajamski popusti u Travelland-u

Kao i svake godine, Sajam turizma donosi odlične cene i popuste na letovanja, pa pogledajte šta ovom prilikom turistička agencija „Travelland“ izdvaja iz svoje široke ponude

  • 0
Nisiros Foto: Pixabay

U mirnom prirodnom okruženju mesta Kamena Vourla smešten je prelepi Mitsis Gallini Wellness Spa & Resort 5*, a privatna hotelska plaža nalazi se prekoputa. Hotel svojim gostima nudi raznovrsne sadržaje, poput teretane, TV sale, više bazena, igrališta, nekoliko barova i restorana. Wellness & Spa centar raspolaže bazenom sa morskom, kao i bazenom sa termalnom vodom i đakuzijem, saunom, solarijumom, hamamom, masažama i raznim tretmanima lepote. Dnevna i večernja animacija tu su kao garant dobre zabave. Pet noći za dvoje odraslih i dvoje dece do 13 i 6 godina u ovom hotelu možete obezbediti po specijalnoj sajamskoj ceni od 345€!

Dion Palace Beauty & Spa Hotel 5* je luksuzni hotelski kompleks, smešten u podnožju Olipma. Nadaleko je poznat po vrhunskom spa centru, koji nudi brojne mogućnosti za opuštanje, poput masaže, terapije za lice i telo i hidroterapije. Tu su i potpuno opremljeni fitnes centar, bilijar, igralište za decu, TV sala, sale za konferencije, otvoreni bazeni, restorani i barovi. Sve sobe imaju balkon ili terasu sa prelepim pogledom na vrt, more ili Olimp, a opremljene su satelitskom TV, telefonom, sefom, mini barom, fenom za kosu, internet konekcijom , kupatilom. Iskoristite sajamski popust do 40%!

Nedaleko od gradića Uranopolisa nalazi se Alexandros Palace Hotel 5*, smešten na zelenoj padini sa privatnom plažom, velnes centrom i teniskim terenom. Sastoji se iz savršeno udobnih soba, studija i apartmana. Gostima su na raspolaganju masaže i kozmetički tretmani u hotelskom spa centru, koji obuhvata hidromasažnu kadu, zatvoreni bazen i parno kupatilo. Odlična hrana, ljubazno osoblje, kao i brojni sadržaji, poput bazena, dečjih igrališta, bilijara, a la carte restorana, TV sale, večernjeg plesa sa živom muzikom, aerobika i joge, učiniće Vaš odmor nezaboravnim. Aktuelan je popust do čak 45%!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA