AKCIJA: Ugrabi sajamske popuste + osvoji putovanje za dve osobe

Još malo vremena je ostalo da iskoristite sve sajamske popuste na letovanja i putovanja u evropske metropole. Do 1. marta u agenciji „Viva travel“ ostvarite uštede i do 60% ali i osvojite putovanje za dve osobe

  • 1
Viva Travel Foto: Viva Travel

Ne dozvolite da vas ove neodlučne vremenske prilike – juče sunce, danas sneg – pokolebaju. U jedno smo sigurni, pravo je vreme za rane rezervacije letovanja po najboljim uslovima.  Hotelski popusti, gratis smeštaj za decu zajedno sa sajamskim popustima koji traju do 01. marta u agenciji „Viva travel“, čine jedinstvenu ponudu koja se u ovom trenutku ne propušta.

I ne samo to! Uz malo kreativnosti možete osvojiti putovanje u Istanbul za dve osobe kao i letovanje na Krfu.  „Viva travel“ je spremila mala iznenađenja za svoje verne putnike. O čemu se radi pročitajte na njenoj Instagram stranici

 
 
 
View this post on Instagram
📣 Pažnja, pažnja! Odlučili smo da nedelju nakon Sajma turizma učinimo zanimljivom! 🤗 Osim što smo produžili SAJAMSKE POPUSTE do 1. marta, poklanjamo i 2 putovanja iz naše ponude. ▶️ Jedan letnji aranžman i jedno putovanje u neku od evropskih metropola! ° ° ♡ ° ° ♡ ° ° ♡ Ovog puta želimo da proverimo koliko ste kreativni. Potrebno je da: 1. Pratite VIVU na Instagramu 2. Postavite vaš najbolji slogan za Vivino leto 2020. u komentaru ispod 3. Tagujete osobu koju biste poveli na put 😉 ° ° ♡ ° ° ♡ ° ° ♡ Dva najdopadljivija slogana zaslužiće sledeće: ✔ Kreator prvog slogana provešće 10 dana na grčkom ostrvu Krf - Autobuski aranžman, polazak 19.05. ✔ Kreator drugog slogana posetiće Istanbul u bilo kom periodu tokom 2020. godine (izuzev velikih praznika) – Autobuski aranžman, 6 dana 🔸️Poklon putovanja važe za dve osobe! ______________________________________ 02. MARTA ćemo izabrati dva najkreativnija slogana i u 12h podeliti sa vama našu odluku. Družimo se uvek! Srećno! 🍀A post shared by Viva Travel Agency (@viva_travel_agency) on

Tursko letovalište koje se pored Alanje pokazalo kao vrlo atraktivno je Kemer – predivni priobalski grad, na oko 60km jugoistočno od Antalije, u podnožju Tavor planine.  Kemer je još jedan važan turistički centar sa pregršt dobrih hotela, lepim plažama sa peskom ili šljunkom i veoma modernom marinom. Brojni su razlozi zašto se Kemer tako lako uvlači pod kožu. Prava je zona opuštanja i mira. Na svakom koraku nalaze se stabla pomorandže, a na putu do plaže brojni parkovi, restorani, barovi i kafići. Neki od hotela koje bismo preporučili za sezonu 2020 su:

Sumela Garden Hotel 4* - All inclusive, je hotel za koji važi čak 58% popusta.  Njegova najniža cena po osobi u celoj sezoni je 565 €. Hotel koji skreće posebnu pažnju ne zbog naziva već zbog sadržaja i kvaliteta usluge je Sherwood Greenwood Resort 4*. Pruža mogućnost besplatnog smeštaja za dvoje dece do 12 godina. Usluga ovog hotela je naravno All inclusive (na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje). Hotelska plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Kako vam slučajno ne bi bilo dosadno tu su otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, fitnes, sauna, teniski tereni, mini fudbal, zabavni program tokom dana i večernji šou program, mini klub za decu …

Viva Travel Foto: Viva Travel

Hoteli u Hurgadi koji ozbiljno pariraju turskim su LUX hotel Hilton Hurghada Resort 5* (od 684 €) I Caribbean  World Resort 5* (od 658 €) - kompleks na samoj obali Crvenog mora, sa dugom peščanom plažom.

Viva Travel Foto: Viva Travel

Kao najsjajniji dragulji Mediterana izdvajaju se Kalabrija, Sicilija i Sardinija koji svoju letnju sezonu otvaraju polovinom juna.  Pojedini hoteli odobrili su svoje popuste, a “Viva travel” dodaje na njih i sajamski popust od 8%. Tako ceo avionski aranžman od 10 noćenja postaje isplativ za letovanje u visokoj sezoni.

Za Grčku je takođe široka ponuda hotelskog ali pre svega apartmanskog smeštaja. Agencija “Viva travel” još uvek odobrava sajamske popuste od 15% za autobuske aranžmane, 20% za sopstveni prevoz i 8% za avionske aranžmane. Parga, Lefkada, Skijatos, Krit, Kefalonija, Krf, Tasos i još mnogo drugih popularnih letovališta po povoljnim cenama za rane rezervacije.

Radujemo se proleću ali i prolećnim putovanjima. Uskršnja i prvomajska ostaju dugo u najlepšem sećanju. Za Madrid su zakazani avio polasci 15. i 29 aprila, dok prelepu Barselonu možete posetiti 18.04. i 02.05. Sve evropske gradove u kojima možete uživati tokom proleća i to po sniženim cenama možete videti na liku – PROLEĆNA PUTOVANJA.

“Lisabon nisu samo zgrade i ljudi, to je emocija” – tvrde stanovnici ovog prelepog i gostoljubivog grada. A tu emociju sa agencijom “Viva travel” možete osetiti već 04. marta.

Viva Travel Foto: Viva Travel

Putovanje i promena mesta daju umu novu snagu. – Seneka

Zainteresovani za aranžmane mogu se više informisati preko sajta www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wienerin

    27. februar 2020 | 13:05

    Niko ne nudi neku akciju za Milano? Rekao juče doktor da idemo bezbedno tamo u šoping...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA