MRAČNE TAJNE: Slabosti koje muškarci vešto kriju

Muškarci pojedine stvari o sebi kriju kao zmija noge. Nema te žene koja će ih naterati da progovore, ali upravo tu mi stupamo na snagu i otkrivamo vam sve pikanterije

  • 5

Razotkrijte svog muškarca i saznajte stvari koje nikada neće izustiti pred vama. Svaki frajer ima određene tajne koje od svoje drage vešto skriva. U muškoj je prirodi da uvek i pred svima taje svoje slabosti, jer ne žele da ih ljudi gledaju kao slabiće, a naročito ne njihove nežnije polovine. Ipak, mi smo tu da vam otkrijemo o čemu se radi. Evo šta nikada, ali nikada nećete čuti iz njegovih usta.

Manjak samopouzdanja

Manjak samopouzdanja muškarcu predstavlja ozbiljan problem. On je ubeđen da će, ukoliko to prizna, biti manje vredan u očima partnerke, pa mu zato ne pada na pamet da to ikada izgovori naglas. Na vama je, naravno, da mu kažete da ga volite baš takvog kakav jeste i da ste svesni njegovih mana, čak i kada ih on ne izgovori. Biće mu to potvrda da ga zaista volite!

Nežno srce

Muškarci nikada neće priznati da imaju meko srce. U stanju su da glume oholost i hladnoću samo da bi sačuvali sliku jakog frajera. Oni su uvek stabilni i snažni, ne znaju šta je plač i tu je, što se njih tiče, kraj priče. Ipak, ako je vaš muškarac izuzetno opušten u vašem društvu, možda primetite koju suzu za vreme trajanja romantičnog filma.

Strahovi

Iako vam to frajeri nikada neće priznati, veliki je broj muškaraca koji se boje paukova ili mraka! Ako ga pitate da skloni pauka sa zida, verovatno će bez panike to i učiniti kako ne biste primetili da ga je strah. Muškarci smatraju da ih strahovi čine manje vrednim, stoga nemojte da mu kvarite iluziju. Neka nastavi da živi u ubeđenju da je vaš Supermen.

Finansije

Muškarci su pomalo opsednuti novcem. To je razlog zbog kojeg se trude ceo život da steknu sigurnost i na taj način se dokažu u društvu i pred partnerkom. S druge strane, muškarci ne žele da pričaju o tome koliko im je novac bitan jer ne žele da budu privlačni ženama isključivo zbog njega.


Druge žene

Nema muškarca koji će partnerki otkriti pravi broj žena sa kojima je spavao. Prvi razlog je zato što žena može da pomisli da je neiskusan, a drugi da je isuviše veliki švaler i prevarant. Baš zbog toga oni cene da je najbolje da tu informaciju zadrže za sebe, jer je u krajnjem slučaju nebitna.

(Telegraf.rs/Ordinacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Detlic Pera

    9. decembar 2013 | 16:20

    Ja sam nevin, nemam para, nemam bus plus, pustim suzu uz "Neobjavljene price" , pauka obicno roknem papucom ili listom iz kladionice... Prosto sam savrsen

  • Vlada

    9. decembar 2013 | 16:15

    Za paukove i mrak me bas nesto boli ona stvar ali za finansije je normaln oda imam neki strah, pa necu ja i porodica ziveti od vazduha

  • andrea

    9. decembar 2013 | 20:11

    Moj se plaši pauka i uvek vodi računa gde se parkira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA