≫ 

Postanite pravi seks majstor: 7 poza koje su idealne za analni seks - bilo da ste početnik ili ekspert

Da li je biste voleli da se na vašem seks repertoaru večeras nađe analni seks?

  • 11

Kako biste podgrejali strasti u spvaćoj sobi večeras, predlažemo vam da probate neku od poza vezanim za tabu seks - analni seks.

Muškarci ga obožavaju, a žene nešto manje jer se osećaju nesigurno i često nemaju poverenja u partnera. Sve je lakše i prijatnije uz pravu pozu i nekoliko trikova kako da učinite analni seks prjatnijim.

Ukoliko vam je prvi put da probate analni seks, znajte da je stvari dobro zagrejati prstima, lubrikant je vaš najbolji drug i obavezno imajte na umu važnost higijene. Ove poze su genijalne kako bi sve prošlo kako treba. Pa da počnemo!

Lap Dance (Ples u krilu)

Dozvolite partnerki da vam odigra drugačiji ples u krilu. Foto: Pixabay.com

Sedite na stolicu ili ivicu krevet. Neka vaša partnerka polako seda vama u krilu i klizi. Ova poza je odlična za one koji su relativno novi u analnom seksu.

Podignuta kašika

Stavite dva jastuka ispod partnerkinih kukova dok ona leži na stranu kako biste je malo podigli. Polako penetrirajte bilo da ležite pored nej ili ste podignuti na kolenima. U ovoj pozi koja j ei izmišljena za analni seks, imate punu kontrolu nad pokretima i koliko duboko penetrirate u partnerku.

Kaubojka

Neka vaša partnerka bude odozgo i sama vodi igru. Ona može da se nagne napred, stavi vam obe ruke na ramena i poljubi vas ako želi. Ova poza j eizuzteno seksi jer osoba koja je gore ima potpunu kontrolu nad situacijom.

Lotos

Sedite na stolicu ili na ivicu kreveta dok vam partnerka sedi u krilu licem okrenuta ka vama. Lotus je jedna od najintimnijih i najromantičnijih poza koje postoje. Ovde ste najbliži partnerki nego u bilo kojoj drugoj pozi i imate sve vreme kontakt očima.


Malo drugačija dogi poza

Ovo je idealna poza za analni seks. Foto: Pixabay.com

Neka se vaša partnerka spusti na sve četiri a vi stanite iz. Iz ove poze lako možete da stimulišete i njen klitoris i grudi. Dogi poza je klasika za analni seks jer je odlična za duboku penetraciju, a partnerka može da izvije leđa za još dublju penetraciju što će vam pomoći da dođete do njene tačke A.

Dogi poza s nogu

Neka vaša partnerka stane leđima okrenuta vama. Pozicionirajte se od pozadi, a kako biste malo dodali romantiku ovoj pozi obgrilite partnerku rukama oko struka ili grudi. Ona može da malo začini stvai i nagne se napred.

Pereca

Dok je vaša partnerka na leđima, podignite joj obe noge na vaša ramena. Održavajte u toku seksa ravnotežu rukama. Ovo je poza za sve veterane u analnom seksu i za one čija partnerka voli dublje penetracije.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    3. novembar 2018 | 08:14

    Ova vaša Pereca se nekada zvala Magareće uši, jer su ženska stopala na senci podsećala, pored glave muškarca, na velike uši.

  • Sanja

    3. novembar 2018 | 07:31

    Kad sam prvi put probala nije mi se dopalo jer me je bolelo. Ali sad obozavam analni seks, opustila sam se sada i bas uzivam. Decko i ja najcesce praktikujemo dogi pozu za analni seks. A kad je i prijatelj sa nama onda uzivam u vaginalnoj i analnoj penetraciji, klasicna sendvic poza. Tad je orgazam najjaci. Samo treba nauciti da se opustis i analni seks zna da bude zaista fantastican.

  • Tamara

    3. novembar 2018 | 08:08

    Probala i izgorela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA