≫ 

Vedrana Rudan: Ne znači da se žena dobro kre*e ako ima dobro dupe. Ima dama koje imaju obešenu guzicu ali se dobro je*u

Vedrana Rudan gostovala je u emisiji Pravac na televiziji Pink

  • 2

Vedrana Rudam, hrvatska spisateljica nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim stavovima, a tako je bilo i tokom gostovanja na televiziji Pink, gde se osvrnula na svoju novu knjigu, na čudan odnos koji ima prema deci i unuci, ali i na večito aktuelne i atraktivne muško ženske teme.

Spisateljica poznata po šokantnim ispadima u javnosti govorila je o muškarcima. Iako je još jednom istakla sve njihove mane, u isto vreme priznala je da nisu baš svi isti.

 
 
 
View this post on Instagram
Jel ovo tačno PITAM?! @urosh.k #vedranarudan👑A post shared by Radomir Lale Kostić (@sen.trope) on

- Mi žene doživljavamo muškarce kao glupsone. Nisu svi muškarci glupi, čak većina nije glupa. Mi žene mislimo da su svi muškarci idioti kojima je bitna dobra, tvrda stražnjica i napumpane sise. Ima i pametnih muškaraca. Takvi traže pametne žene, a ako se sretnu dve pameti, to može da bude velika ljubav. Ako se sretnu dve više ili manje dobre guzice, onda je to nešto drugo.

Onda bude dobar seks, prokomentarisala je voditeljka.

- Ne znači ako imate dobru guzicu da se dobro kre*ete. Ima žena koje imaju obešenu guzicu ali se dobro je*u - zaključila je Rudan.

VIDEO: Cela emisija, deo iz teksta možete pogledati od 10:00 do 10:45 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA