Ova vrsta kondoma je "ubica" analnog seksa

Ako želite da uživate nemojte koristiti rebrasti kondom prilikom analnog seksa, a evo i zašto

  • 4

Mnogi ljudi obožavaju analni seks, ali je pitanje koliko njih zna kako da se pravilno čuva tokom ovakvog odnosa. Kondom jeste rešenje, eli ne svaki. Na primer, rebrasti kondom je "ubica analnog seksa i pravog uživanja.

Kako biste bili upoznati sa malim pravilima za analni seks ne bi bilo na odmet da čujete šta na tu temu ima da kaže Tristan Tarmino, autorka knjige "The Ultimate Guide to Anal Sex for Women".

- Lateks je uvek rešenje, odnosno analni seks čini sigurnijim i povećava uživanje - tvrdi Tristan Tarmino.

Foto-ilustracija: Profimedia

- Analno i rektalno tkivo je vrlo osetljivo i puno ga je lakše iziritirati nego tkiva vagine. Za penetraciju prstom bi trebalo nositi rukavice od lateksa i koristiti puno lubrikanta. Takođe, važno je da su nokti uredni, isečeni i pravilni kako ne bi došlo do oštećenja unutar anusa. Za analni seks obavezno koristite kondom. Pre stavljanja spoljnu stranu kondoma ravnomerno namažite lubrikantom - savetuje autorka.

Foto-ilustracija: Profimedia

- Malu količinu lubrikanta možete da stavite i na unutrašnji vrh kondoma. Tako ćete smanjiti mehuriće od vazduha i povećaćete osetljivost. Ali, ni slučajno nemojte da koristite rebraste kondome za analni seks, jer mogu da iziritiraju anus i da stvorite ogrebotine na rektalnom tkivu. Držite bazu kondoma kad vadite penis kako kondom ne bi skliznuo i ostao u njenom anusu. Svakako, pre seksa proverite rok trajanja kondoma - izričita je Tarmino.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nladi

    10. januar 2019 | 08:04

    Ja iskren da budem imo,sam vise pute analni al,nikad ga nisam koristio nekako sve osjetis kako treba 😍😍

  • Nikolas

    11. april 2019 | 11:44

    Koja veličina kondoma je za pe*Is od 10,4cm u obimu 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA