≫ 

Najpopularnija seks poza među ljubavnicima je "velika krivina" i vreme je da je probate

Začinite stvari u vašem krevetu novom seks pozom i nećete se pokajati

  • 10

Kada ste pomislili da više ništa ne može da se promeni u seksu, tada se javlja potpuno nova poza u spavaćoj sobi koja će dovesti do toga da uživate više nego ikada. Evo o čemu je reč.

Dosadilo vam je sve što se dešava u vašem i partnerovom krevetu? Mislite da se ste probali sve što postoji u seksu? E, pa varate se - tu je poza "velika krivina", koju mladi obožavaju.

Ova poza će raspiriti strasti među vama i bićete zadovoljniji nego ikada. A od toga zavisi kako će vam ostale stvari u životu ići.

Foto-ilustracija: Profimedia

Kako da isprobate ovu pozu? 

Za početak se namestite u poznatu pozu kašike (spoon). To je ona poza u kojoj se praktikuje seks od pozadi, odnosno onaj u kojem žene najviše uživaju. To je zbog toga što se u tim pozama pravi najveći pritisak na popularnu G-tačku, a žene tako dolaze do vrhunca bukvalno za sekundu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Ipak, ova poza se razlikuje od "kašike" po tome što je žena ta koja vodi igru. Naime, Ona se zavlači u muškarčevo međunožje i onda pravi nagli "tvist pokret", koji ubrzava rad srca. Nekoliko ovakvih pokušaja i više neće biti bitno ništa osim brzine kojom se penetrira. Muškarac može spustiti ruke na ženine bokove, može je čak i privući, ali takve njegove inicijative ne smeju prekidati porete naglog okretanja, koji ovu seks pozu razllikuje od svih koje ste do sada probali.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy


Mladi su poludeli za ovom pozom, jer kažu da je to otkrovenje za brzopotezni orgazam, a ostavlja im mogućnost i da svrše više puta.

Ono što je najvažnije čudne seks poze su tu da razbiju monotoniju u vašim ljubavnim životima i mi vam predlažemo da "veliku krivinu" probate već noćas.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brutalna istina

    11. januar 2019 | 09:11

    Ko vas je razumeo alal mu....

  • Valjevo

    11. januar 2019 | 11:18

    Tvist pokret???

  • goran

    11. januar 2019 | 08:02

    Ovu pozu sam nocas radio i to 3 puta kida od uzbudjenja Poz je vrh tad osetis svaku tacku cak je se svidelo i mojoj zeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA