"Kolevka ljubavnika" je najromantičnija seks poza koja je ikada postojala i vi morate da je isprobate

Nova seks poza koja "puca" od romantike

  • 6

Mnoge poze se baziraju na ispitivanju sposobnosti ljubavnika u krevetu, a malo njih neguje čiste emocije. Kako nije istina da se sve osim strasti u krevetu ne računa, stigla je i nova seks poza koja neguje romantiku.

Slažemo se da postoji mnogo fantastičnih izazova kada su seks poze u pitanju i da bi trebalo da ih sprobate sa svojim partnerom. Da , tu je najpopularnij apoza - pušer.

Ali, zar se ne zapitate nekad šta je sa romantikom? 

Ako ste među onima koji vole šaputanja i umiljavanja, za vas imamo novu seks pozu - "ljubavnička kolevka", koja će vas potpuno raznežiti i stopiti sa partnerom do te mere da je zajednički orgazam gotovo zagarantovan.

Pixabay

Evo kako da isprobate ovu pozu.

Kao kod poze "kašika", potrebno je da legnete na stranu, ali ono što je različito je da ste sada okrenuti licem u lice sa partnerom.

Ženin zadatak je da obmota noge oko partnerovog struka, ali ponavljamo da ovo nije lako jer ležite na strani. Ipak, to je prilično romantično, jer omogućava spore i senzualne pokrete.

Za "kolevku ljubavnika" je interesantno da ponovo budi onu najdublju intimu eđu parovima i podupire strujanje ljubavi između dvoje koji su u odnosu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak


Ovde nema mesta za silovitim potezima, jednostavno kad počnete odnos u ovoj pozi onda je jedino ispravno da ga tako i završite.

Partnerove misli će biti usmerene samo na vaš lik, a to je ono što svaka osoba želi - da iz dubine duše bude prihvaćena.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA