≫ 

Promenio je pol i postao žensko, a sada otkriva kako mu izgleda seks i kakvog je osećaja orgazam

Prvi put u seksu je nešto što sve žene pamte

  • 2

Gubitak nevinosti nije jedina prva stvar koja može da se desi u seksu, a kod osoba koje su promenile pol seksualno iskustvo nakon operacije je nešto sasvim drugačije od prvog “prvog puta”.

Jedna žena odlučila je da podeli svoje iskustvo i ispriča kako joj je bilo da ima prvi put seks nakon promene pola.

Osećaj da ste zarobljeni u pogrešnom telu je strašan. Foto: Pixabay.com

- Kako se neki ljudi uopšte ne pitaju o svojoj seksualnosti tako meni nije prošao dan od moje 7. ili 8. godine da se nisam pitala o tome kog sam ja zapravo pola. Sećam se da sam nosila maminu odeću i gledala se u ogledalu, nosila njene sandale sa visokom štiklom i razmišljala kak ose osećam nikad bolje i nikad gore u isto vreme.

Tokom mojih tinejdžerksih dana i dvadesetih godina ja sam kupovao odeću i šminku, nosio je, bacao i kupovao novu. Pre 8 godina upoznao sam moju ženu i priznao joj da volim da se oblačim kao žena pre nego sam joj uopšte rekao da je volim. Tada mi je rekla da mi više nikada neće dozvoliti da bacam stvari i shvatio sam da mogu da budem u vezi sa nekim bez da moram da krijem neku tajnu o sebi.

Ona je tada imala 21 godinu, pa smo zajendo otišli u butik i kupili veš. Bilo je momenata kada smo imali seks i ja bih pomislio da imam seks sa mojom devojkom, a nosim ženski donji veš. Bilo je sve u redu tada.

Promena pola je nekim ljudima neophodna. Foto: Profimedia

Onda bi mi došao dan kada bih poželeo da odem kući  inalakiram nokte, obučem se kao žena i tada niko ne bi smeo da me vidi. Počeo sam da razmišljam kako ona mora da vodi dvostruki život pored mene. Promena pola je tek tada počela da se javlja kao ideja i ja sam se našao na dvogodišnjoj listi čekanja za operaciju. Počeo sam sa hormonskom terapijom. Stopirao sam proceduru mesec dana pred naše venčanje i odmah sam znao da sam pogrešio. Vratio sam se lekovima i poželeo sam da sam to uradio još pre 10 godina.


Sada imam nežan seks sa svojom ženom. Pre su između nas bili šminka, seks igračke i slično, a sada imam prirodne grudi pa mi ne trebaju umetci i slično. Sada imam osećaj da imam stvarni seks sa njom za razliku od pre kad je sve ličilo na maskembal.

Nekada sam se posle orgazma osećao depresivno i loše, a sada je sve sasvim drugačije. Volim moje orgazme i fizički su bolji nego pre, ispričala je ona.

(Telegraf.rs/flare.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA