Čuvala sam se za prvu bračnu noć, a kada se skinuo - shvatila sam da je to najveća greška koju sam u životu napravila

U svetu u kome se sve vrti oko seksa, apstinencija je retka

  • 25

Nije uobičajeno da se neki par odluči na apstinenciju i celibat do prve bračne noći, ali je čin koji mnogi smatraju veoma hrabrim i vrednim poštovanja.

Danas se mnogi parovi intimno poznaju pre nego kažu sudbonosno “da”, ali neki su ipak staromodni i odlučuju se da sačekaju sa seksom do braka. Tako je Janja odlučila da sačeka sa seksom sa svojim dečkom sve do prve bračne noći. To je bila odluka koja joj je upropastila život.

Apstinencija je teška odluka. Foto: Pixabay.com

- Ni ja ni moj dečko nismo nevini, ali kada smo se upoznali on je inicirao dogovor da nemamo seks sve dok veza ne postane ozbiljna. Ja sam na to pristala misleći da konačno imam nekoga ko me ceni zbog toga ko sam ne zbog toga šta od mene može da dobije.

Zabavljali smo se već šest meseci i kada sam počela razgovor o seksu on je rekao da on mene voli i da hoće da se udam za njega. Bila sam zaljubljena i pristala. Organizovali smo brzo svadbu i medeni mesec i bila sam presrećna što ću biti njegova žena. U svakom smislu.

Posle venčanja imali smo organizovan prevoz do aerodroma i onda dalje do mora gde smo trebali da provedemo medeni mesec. Zamislite moj šok kada sam prve bračne noći otkrila da moj od pre par sati muž ima mikropenis. Manji penis u životu nisam videla i ne samo da ja nisam znala šta da radim sa njim, čak ni on nije mogao ništa da uradi meni.

Mikropenis je problem nekih muškaraca. Foto: Pixabay.com

Pri tom, ono što me je najviše razočaralo jeste njegova ravnodušnost, kao da mi je rekao u sebi “Ti si sada moja žena i moraš da me trpiš takvog i da ne obraćaš pažnju”.


Bila sam razočarana. Nisam nikako odreagovala već sam se samo povukla u sebe. Posle neuspelog pokušaja da imam oseks po prvi put od kako smo zajedno, on se obukao i krenuo u grad. Kao da se apsolutno ništa ne dešava.

Postala sam očajna. Moja ljubav prema njemu je velika, ali i bol zbog toga što me je izdao i na neki način lagao. Volela bih da mogu da se okrenem i odem. Kako vreme prolazi mislim da ću upravo to i da uradim, rekla je razočarana žena.

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dago

    14. februar 2019 | 07:11

    Ja sam pomislio da je imao preveliki pa se prestrasila jadnica 😛😛😛

  • Misko

    14. februar 2019 | 09:51

    Mnogo glupa prica kojom se ustvari zeli reci devojkama zenama kako god da pre nego li udju u neku ozbiljniju vezu i brak provere muskarca,dakle devojke zene odma u krevet sa muskarcem nema tu cekanja budite moderne.

  • zena

    14. februar 2019 | 07:41

    Kuku, ne daj Boze nikome! ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA