"Prestala sam da radim jednu stvar koju žene najviše vole u seksu i sada nam je odnos neverovatno bolji"

Jedna stvar koju svako od nas radi u krevetu može da nam upropasti seks

  • 2

Ako želite da vam seks bude nikada bolji, setite se ovog saveta sledeći put kada s enađete u krevetu sa partnerom, a tiče se maženja.

Nađa (34) otkrila je da joj je seks sa dečkom postao neverovatno bolji od kako izbegavaju maženje. To što nisu toliko prisni i izbegavaju intimnost pomaže im da održe strast živom.

Možete li da zamislite seks bez maženja? Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

- Iako je to nešto za čime mnoge žene žude, smatram da to gasi vatru. Maženje i nežnost u pravom trenutku mogu da budu lek. Ali kada je u pitanju seksualni život, to je jedna od najgorih stvari koju možete da uradite, kaže Nađa.

Erotiku i komfort ne treba mešati jer su potpune suprotnosti. Ona je otišla korak dalje i nazvala maženje “arsenikom u receptu za vezu”. Ukazala je na to sa se mnogi brakovi raspadaju zbog nedostatka intimnosti ističući da osećaj ušuškanosti predstavlja faktor koji je kriv za gašenje strasti jer se partneri osećaju opušteno jedno pored drugog. To se naziva “centralni paradoks ljubavi”.

Maženje treba čuvati za posebne trenutke. Foto: Profimedia.com

- Zarobljeni smo u tim pričama o harmoniji i osećaju ušuškanosti što nam stvara osećaj ako da smo u fazi medenog meseca, a onda se nekoliko godina kasnije pitamo gde je to sve nestalo dok gledamo kako naš partner seče nokte na nogama pred nama. U mojoj trenutnoj vezi, čuvamo momente maženja i razmenjivanja nežnosti za posebne momente kao što su oni koji zahtevaju da jedno drugo tešimo tokom nekog teškog perioda. Ja i moj dečko se ne presvlačimo jedno pred drugim i trudimo se da držimo dalje jedno od drugo naše aktivnosti u toaletu i održavamo malo misterije. To je žrtva na kojoj smo oboje kasnije veoma zahvalni, kaže ona.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA