Da li je "trojka" za vas: Proverite da li ste među retkim koji su sposobni za ovo seksualno eksperimentisanje

Možda seks trojka i nije za vas, ali vi to ne znate

  • 42

Nije svaka seksualna fantazija za vas, priznajte to ili dobro proverite da li ste upoznati sa svim činjenicama o njoj. Ovo se naročito odnosi na eksperimentisanje u seksu zvanom trojka.

Seks trojka je nešto o čemu gotovo svi parovi razmišljaju kada im odnosi pređu u potpunu rutinu. Međutim, mali broj to i ostvari.

Naime, lako je upasti u trojku ako niste deo para. Onda ste oslobođeni svakog pritiska i možete bez razmišljanja da se prepustite uživanju.

Foto-ilustracija: Profimedia

Sasvim je suprotno kada se dugogodišnji par upusti u ovakvo seksualno eksperimentisanje. Tada može iznenada da se pojavi ljubomora, iako vam se čini da ste o svemu promislili i da ste doneli odluku na svesnom nivou.

Ljubomora je najprisutnija kada je kombinacija heteroseksualnog para i još jednog momka u pitanju. Muškarci mnogo teže podnose kada im neko dodirne njihovu ženu, čak i ako su prethodno potvrdili da neće biti ljubomorni.

Kris je rešio da podeli svoje iskustvo sa javnošću, jer je shvatio koliko seks trojka može da bude škakljiva stvar.

Foto-ilustracija: Profimedia


- Bio sam učesnik seks trojke sedam ili osam puta. Tri puta su u kombinaciji bila dva muškarca i žena. Ostalo je bilo privlačnije, pošto su bile dve dame sa mnom. Moram da priznam da do poslednjeg puta uopšte nije bilo ljubomore i da mi je to bilo prijatno iskustvo koje sam ponavljao. Ali sada je drugačija.

U poslednjoj trojci smo učestvovali moja devojka, je i još jedan mladić. Nikako nisam mogao potpuno da se opustim. Ili nisam bio svestan koliko ne želim svoju devojku da delim sa drugim tipom, ili sam želeo da vidim na njenom licu da joj nije lepo ni sa kim osim sa mnom - isken je Kris.

Foto-ilustracija: Profimedia/Olive images

Za trojku je jako ključna komunikacija koja se odvija prew, za vreme i nakon seksa.

Naime, da biste bili sigurni da možete ovo da podnesete prvo iskreno popričajte sa partnerom sa kojim ste u vezi o širokom pogledu na seksualno eksperimentisanje i utvrdite da li ste na istim talasnim dužinama.

Ako ulazite kao treći igrač, proverite kakav je par u emotivnom smislu i da li postoji prostor za probleme.

Foto-ilustracija: Profimedia

Kada ste ispitali startnu situaciju, tokom seks trojke je važno da se u jednakoj meri obraćate i jednom i drugom partneru ne samo da biste izbegli ljubomoru, već da bi odnos bio harmoničan i vreo.

Razgovor posle seksa mora da sadrži sabiranje utisaka, ali tako da budu obuhvaćeni svi učesnici u istoj meri.

Nekoliko istraživanja na ovu temu je pokazalo da trojku žele u većoj meri muuškarci (čak 80 odsto seksualno aktivnih).

Na pitanje zbog čega se odlučuju za trojku većina ljudi je rekla da je to iz radoznalosti, oko 30 dsto. Dok kao drugi razlog navode pijanstvo.

(Telegraf.rs / metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    17. februar 2019 | 22:51

    Gde je Darko dokoni 100%? Jel moguće da još komentar ostavio nije?

  • Sanja

    18. februar 2019 | 06:31

    Trojka je nesto fantasticno, obozavam kad sam sa dvojicom

  • Maja

    18. februar 2019 | 00:39

    Volela bih da probam trojku, ja sa dvojicom, to mi je zelja oduvek, ali me je sramota da tako nesto predlozim decku, ne znam sta ce da pomisli o meni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA