≫ 

Poza slona: Ovaj položaj iz Kamasutre pružiće vam neslućen užitak

Malo eksperimentisanja u krevetu nikome ne može da šteti, tako ćete moći bolje da upoznate sebe i svog partnera

  • 8

Malo eksperimentisanja u krevetu pomoćiće vam da bolje upoznate sebe i svog partnera. Poza slona iz Kamasutre pružiće vam neverovatan užitak.

Naučićete puno o svojim erogenim zonama i na koji način ćete najlakše doživeti orgazam. Naravno, faktor zabave nikako ne treba da isključite.

Položaj slona je mnogo više „vruć“ nego što se može naslutiti po nazivu

Tražite garanciju za postizanje orgazma? Otkrićemo vam je! Takozvani položaj slona garantuje sjajan vrhunac za oba pola. Nemojte da se bojite – za ovaj položaj iz stare indijske knjige ne treba da imate akrobatske veštine ili da budete žena od gume.

Kako funkcioniše?

Sasvim jednostavno… Lezite na stomak – dakle, od tog trenutka za vas važi samo jedno: uživanje! Vaš partner neka legne tako da je njegov stomak naslonjen na vaša leđa. Potom neka podigne gornji deo tela prema gore. U tom položaju može jako duboko da penetrira.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

 

Uživate oboje

Osim toga, u ovom položaju (koji nalikuje nekom položaju iz joge) lakše će pogoditi G-tačku – čista ekstaza! Dok žena uživa u svemu što se događa, muškarac može dodatno da uživa u erotskom pogledu na partnerku. Ako još malo vrtite bokovima i stražnjicom i podižete se prema njemu, to će ga totalno izludeti. Vredi isprobati…

(Telegraf.rs / miss7.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA