Muškarci je plaćaju da im radi sve što požele, a sada ženama savetuje kako da od svojih muškaraca naprave seks robove koji će slušati svaku njihovu reč u krevetu

Tajne dobrog seksa znaju oni kojima je on profesija

  • 7

Dominacija je nekim ljudima veoma uzbudljiva, ali ona podrazumeva i neka pravila kojih morate da se pridržavate kako biste i vi i vaš partner uživali u seksu.

Gospodarica Aviva, koja se bavi ovim poslom već 5 godina, ima par saveta za žene koje žele da budu dominantne u seksu.

Foto: Pixabay

Ona savetuje da pre nego počnete sa eksperimentisanjem u krevetu, sa partnerom dogovorite bezbednu reč. Tako ćete izbeći neke neprijatne i čudne situacije i moći ćete da razgovarate o tome šta vas uzbuđuje. Bezbedna reč je obavezna pogotovo ako planirate nešto nastrano.

Budite otvoreni za sve opcije, a ženama savetuje da se ugledaju na neke druge i da odatle crpe ideje. To će vam pomoći da oslobodite vašu unutrašnju gospodaricu, ali praksa sve čini savršenim.

- Predlažem da dobro istražite sve o dominaciji pre nego se bacite u akciju, pogotovo ako želite da probate neke rizičnije stvari kao što je fizičko kažnjavanje. Pogledajte šta rade druge žene i inspirišite se. Osim toga, osoba sa kojom želite sve to da probate mora da bude zainteresovana za iste aktivnosti, rekla je ona.

Foto: Pixabay

Aviva se bavi ovim poslom još od kada je počela da studira i otkriva da žene u ovoj industriji zarađuju i šestocifrene iznose. Kao poslovna žena ona se ne vezuje ni za jednog klijenta emotivno.


Iako je dosta plaćena, ona se nikada ne skida gola pred klijentom i nema seks sa njima. U okviru svojih nastranih usluga ona nudi vezivanje, sadizam i disciplinovanje.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    24. mart 2019 | 13:00

    Robovi na poslu , robovi u krevetu , da nije malo previse ?

  • plavi safir

    24. mart 2019 | 17:07

    Nisam od onih kojima bičevanje i slično pričinjava zadovoljstvo. Tako da, no thanks!

  • Ruza

    24. mart 2019 | 22:16

    E hvala na ideji za "bezbednu reč" jer moj momak ne zna kada uzivam a kada me malo zaboli, pa cu smisliti neku rec, iako ne radimo nista extremno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA