"Oduvek sam želela trojku sa još jednom ženom, ali dok sam gledala muža kako ima seks sa njom gorko sam se pokajala"

Svaki brak je specifičan na svoj način i nije uvek lako razumeti šta se tu dešava

  • 41

Seks fantazije koje parovi imaju nisu uvek i svima jasne jer neke su teške za razumeti, a još teže supružnici pristaju da ih ispune - kao što je na primer trojka.

Ako ste se ikada pitali kako je to kada vi i vaš partner imate seks sa još jednom devojkom, Sloan ima priču koja će vam potpuno osvetliti ovu mračnu tajnu.

Dečko sa dve devojke, čovek sa dve žene, preljuba, trojka Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Bio je to dan kada sam proslavljala 27. rođendan kada me je moj muž Ričard pitao da bih htela da odem sa njim do plaže. Ono što nisam znala jeste da se jedna konobarica Karin nabacivala mom mužu i ponudila mu da imamo trojku.

Iako je mom mužu bilo pomalo neprijatno, ja sam se sasvim dobro složila sa Karin. Otišli smo na plažu, a nas dve smo legle da se sunčamo, jele smo grožđe i pile šampanjac. Nešto u vezi sa tom devojkom me je izuzetno privlačilo.

U sumrak smo se vratile u Ričardovu kuću, a on je došao sat vremena kasnije i pridružio nam se u ispijanju koktela. Uz sav taj alkohol, stvari su se nekako spontano počele da se razvijaju.

Ljudi koji se u ovo upuštaju retko da mogu da vam kažu kada su se i u kom momentu odlučili da nastave u ozbiljnijem pravcu. Tada muškarac poželi telo druge žene, a žena gleda svog muža koji ima drugu ženu.

Sve je tako čudno prvi put. Palite sveće, osećate dodire te druge žene, gledate kako je vaš muž želi i uzima, a vi ste na sve to pristali i tu ste da uživate.


Uspela sam da se uskladim sa Karin u potpunosti. Smenjivale smo se u tome koja ljubi i mazi mog muža, dodirivale jedna drugu, ali kada se Ričard našao iza nje i počeo da ima seks sa njom nešto se u meni promenilo. On je to primetio i pitao me je šta nije u redu.

Zena, seks orgazam Osmišljen je budilnik koji vas može buditi uz orgazam Foto: Pixabay.com

Bila sam zbunjena. Bila je to moja fantazija - da gledam mog muža da ima seks sa drugom ženom. Prosto rekla sam mu da je to samo reakcija na sve što vidim, a na šta nisam bila nikako spremna.

Mesecima unazad me je uzbuđivala pomisao da gledam mog muža kako ima seks sa drugom ženom, ali sada kada se to dešavalo imala sam osećaj da je to nešto potpuno pogrešno.

Svakako, bilo je kasno da se kajem. Moj muž je već imao seks sa drugom ženom i to preda mnom. A ja sam sve to gledala i još uvek mi je pred očima ta slika, ispričala je Sloan.

(Telegraf.rs/thecut.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    6. april 2019 | 09:52

    Dajte vi meni dva muškarca, sta će mi tu još jedna žena. Logičnije je da jedna žena moze da bude sa dvojicom, imamo više rupa, nego da jedan penis bude na dve rupe od dve žene.

  • Perke

    6. april 2019 | 08:55

    Sve je ovo bajkovito, ali.bi Telegraf trebalo da se bavi realnim.problemima nas citalaca tipa- kako da student iz provincije kome salju 250 evra mesecno za stan i hranu, koji izadje jednom u 20 dana, a najcesce bleji gajbi ili na klupici u parku, nadje neku djavolicu zeljnu trojke, a posle nje jos jednu vragolanku sa istom fantazijom? Kako da kupi sve te svece za romantiku i alkohol za opustajuce koktele i gde da ih uopste vodi kad zivi u nekoj sobici?

  • Leja

    6. april 2019 | 08:28

    Mene bi samo uzbudilo da imam trojku al sa još jednim muškarcem i mužem ali....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA