Muškarci otkrivaju 5 najstresnijih stvari u vezi sa analnim seksom

Kada je reč o seksu nemamo uvek odgovore na sva pitanja

  • 18

Isprobavanje novih stvari u seksu može da bude nezgodno ako ne znate šta možete da očekujete, zato je vano da znate u šta se upuštate – pogotovo akoje reč o analnom seksu.

Momci koji su se oprobali u ovom seksu izneli su neke od neprijatnih iskustava koje su imali ne bi li drugima skrenuli mažnju na to šta mogu da očekuju.

"Veoma je osetljiv i to je ono što ga čini posebnim“

Foto: Pixabay.com

Ukoliko nemate iskustva u analnom seksu, biće vam potrebno mnogo toga da znate pre nego se upustite u ovakvu avanturu. Naravno da biste najradije da sve to uradite brzo, ali analni seks zahteva mnogo opreza i komunikacije između partnera. Koliko god analni seks bio zabavan uvek će vam se neke stvari motati po glavi. Ukoliko se ne posvetite i ne bude vam prijatno, verovatno se nikada više nećete upustiti u tu avanturu.

Potrebno je dosta pripreme

Morate mnogo toga da pripremite pre nego se desi. Bilo da ste pasivni ili aktivni u ovakvom seksu, potrebno je dosta predigre, ali i lubrikanta kako bi se tenzija smanjila. Znate da će biti zabavno, ali vam nekako uvek treba još koji minut ne biste li se spremili. Zbog toga analni seks zahteva mnogo pripreme i vremena. Neki će se na to odlučiti samo sa odabranim partnerima. Drugi, za razliku od prethodnih, prihvataju analni seks olako. Ima nas raznih.

Ne možete da izbegnete izmet

Foto-ilustracija: Profimedia

Ovo je svima u glavi tokom analnog seksa iako su šanse da se desi veoma male. To je poput vožnje na rolerkosteru. Znate da nešto loše može da se desi ako se otkačite i odletite, ali koje su zaista šanse za tako nešto. Misionarska poza neće vas izložiti riziku da se nevoljno uneredite, ali kod analnog seksa je to i te kako moguće. Oboje biste trebali da se okupate posle analnog seksa.

Čišćenje

UVEK koristite kondom kada imate analni seks. Pored toga što je bezbedan seks obavezan, upotreba kondoma će učiniti čišćenje nakon analnog seksa mnogo lakšim. U suprotnom, biće potrebno mnogo muškarcu da opet bude čist, a promena posteljine je obavezna. Uz višestruko pranje ruku.


Postoji velika verovatnoća da ćete omrznuti analni seks

Ovo se ne dešava svima koji probaju analni seks, ali ukoliko stvari ne prođu onako kako ste zamišljali veoma je velika verovatnoća da vam analni seks više nikada neće pasti na pamet. Zato je neophodno da se dobro pripremite i znate u šta se upuštate ne bi li vam ovo iskustvo bilo prijatno i kako biste ponovili ovo sa partnerom. Nemojte nikako da se grizete za jezik i pristajete na analni seks samo zato što želite da usrećite vašeg partnera.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hinjo

    20. april 2019 | 03:01

    U jesen najgore... semenke od paprika i sl...

  • Мићко

    20. april 2019 | 19:41

    На овој неприродној болести инсистирају они који имају жене које их не привлаче. Или мушкарци леже своје комплексе,или имају мање мушких хормона. Не би ме изненадило да за неко време пишете и о пупку као могућности :) Болест

  • Antianal

    20. april 2019 | 04:26

    Nosi vas djavo.Fuj fuj.Pored onakve lepotice prebirati po analu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA