"Imala sam seks svakog od 365 dana u godini i shvatila najvažniju stvar u životu"

Novogodišnje odluke se uglavnom svode na nekoliko istih klišea - gubitak kilograma, štednju, bolje planiranje vremena, itd. Gorica iz Knjaževca je pak, donela neobičnu odluku - imaće seks apsolutno svakog od 365 dana u narednoj godini. Evo kako joj je to pošlo za rukom.

  • 23

Kako su meseci prolazili, sve smo ređe imali seks. Suprug bi umoran dolazio sa posla i bio je totalno nezainteresovan za mene. To me je bacilo u depresiju. A onda sam donela jednu važnu odluku na pragu te 2016. godine.

Rekla sam sebi da ću imati seks 365 puta u toku naredne godine. Odmah ću vam odgovoriti na pitanje koje želite da mi postavite - ne, to nije bilo sa 365 muškaraca već sa jednim - mojim suprugom Rajkom. Da, čak i u toku menstruacije smo imali seks. Iskreno, nemam pojma šta su nam deca radila dok smo imali seks. Pretpostavljam da nas nisu gledali. Ipak, nemojte misliti da sam ovu odluku donela kako bih spasila svoj brak. Uradila sam to kako bih spasila sebe, a efekat koji je svakodnevni seks imao na moj brak je neprocenjiv.

Nedugo pošto sam rodila treće dete sećam se da sam izlazila iz tuš kabine i videla svoj odraz u ogledalu koji me je naterao da se zapitam "Zašto izgledam identično kao moja mama?". Od tog trenutka nisam želela da se skidam gola. Gasila sam svetlo tokom seksa, skrivala stomak i grudi i čekala da moj suprug napusti spavaću sobu kako bih se presvukla.

Kako su godine prolazile nedostatak mog nagog tela je počeo da me brine. Da li se moj suprug Rajko uopšte seća kako izgledam gola? Da li bi mogao da me nacrta golu?

Na ideju da imamo seks svakog dana godinu dana došla sam nakon što sam razgovala sa prijateljicom koja je to isto uradila, 365 puta svako veče pred spavanje.

"To je jednostavno sastavni deo dana", rekla mi je vrlo opušteno. Rutina koja ih čini najzaljubljenijim, najduhovitijim i najsnažnijim parom koji znam. Pa, zašto onda da ne probam i ja?

Da imamo seks svakog dana je odluka koja izgleda preambiciozno, ali u isto vreme intrigantno i izazovno jer će me naterati da se suočavam sa svojim nagim telom svakog dana. Mislim, u nekom trenutku neću više moći da ga skrivam, zar ne?

Iako se Rajko prvobitno smejao i mislio da sam luda, a onda se i zapitao da li će on moći da isprati taj tempo posle iscrpnih radova na njivi, konačno je pristao. Pa, koji muškarac ne želi seks svakog dana?


Foto: Pixabay

I tek tako, apsolutno svaki dan (osim tokom stomačnog virusa i putovanja u grad) mi smo vodili ljubav jedno s drugim.

Prvo je počelo grubo. Stajala bih za lavaboom i vadila sočiva, nakon čega bi se on odjednom stvorio iza mene i krenuo u akciju bez ikakve najave. Uglavnom smo seks pre spavanja. Kao domaćica i majka troje dece, svakodnevni seks me je iscrpljivao u početku. Nekada bih zaista radije gledala Zadrugu nego što bih imala seks.

Ali, kako su meseci prolazili, počela sam da mu se radujem. Više seksa je tražilo još više seksa, a ta povezanost i emocije su vrlo brzo počele da se primećuju i van sobe. Čak su i nedeljni ručkovi sa porodicom postali zanimljiviji jer smo se radovali onome što sledi kada gosti odu, a više od toga smo imali tolerancije i razumevanja za naše troje vrlo nemirne dece.

Na ličnom nivou način na koji sam posmatrala sopstveno telo se promenio. Posle prva tri meseca sam prvi put počela da uživam u seksu, pravim listu pesama koje ću puštati za njega i nisam više bila bolesno oprezna da li će mi videti stomak ili strije. Počelo je čak da mi se dopada kako se moje butine dodiruju ili kako moj stomak dodiruje njegov.

Posle šest meseci bilo mi je vrlo prijatno da budem naga pred njim. I po prvi put, više sam se brinula da seks bude uspešan nego da li će svetlo biti upaljeno. U mom telu smo oboje uživali, konačno!

Tek posle godinu dana bila sam potpuno naga pred njim i počela sam i po kući da nosim manje odeće. Prestala sam da trčim kao luda iz tuš kabine, već sam se i šetala gola po sobi pred njim. Pravila sam deci užinu u donjem vešu bez da se refleksivno sakrijem kada Rajko uđe u kuhinju. Veza sa mojim suprugom, ali i sa mojim telom se neverovatno promenila na bolje.

I sada, tri godine kasnije i dalje imamo seks apsolutno svako veče.

Pixabay

Šalim se, naravno.

Naravno da nemamo seks svaki dan, ne više. Ne zato što smo se smučili jedno drugom - mada, priznajem moja vagina konačno ima malo mira - već zato što smo ljudi, ne roboti. Ipak, efekti i lekcija iz ovog iskustva se i te kako primećuju u našem braku.

Prvo što smo naučili jeste da je teško imati seks svaki dan, ali ujedno i normalno. Prioritet ljudima u našem okruženju nikako nije da imaju seks svaki dan. Stresira ih posao, vremenske prilike, deca, ali i računi. Seks u svemu tome nije tako laka stvar, ali je neophodan. Seks nas podseća da smo intimni partneri, a ne cimeri koji imaju zajednički cilj da održe decu u životu.

Drugo, naučili smo koja je tačna količina seksa koju moramo da imamo da bismo zadržali zadovoljstvo u braku i kako da ga organizujemo u užurbanoj svakodnevnici.

Više se ne uzrujavam ako prođe dve nedelje bez seksa, jer znam da smo povezani na druge načine. Intimnost ne znači obavezno i penetracija. Nekada je to 'vatanje na krevetu kao da smo tinejdžeri, nekada je to Rajkova pomoć oko dece. Svakog pali nešto sasvim drugo.

Konačno, naučila sam da budem bolja supruga, majka i žena posebno onda kada ulažem u svoju vezu i sebično razmišljam o svojim zadovoljstvima. Sigurno nisam bolja vezija sebe kada sam nesigurna u sebe i svoju pojavu. Redovan seks sa mojim suprugom ne znači da se mi sutra nećemo razvesti, ali meni lično pomaže da osetim samopouzdanje koje mi je neophodno da očvrsnem za loše stvari koje mogu da mi se dese.

I nikada se nije radilo o tome da me muškarac želi, već da budem poželjna samoj sebi. I godinu dana svakodnevnog seksa mi je pomoglo da to i shvatim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С.

    15. maj 2019 | 07:41

    Ајд' жено не лупај више ко' отворен прозор. Налупала си се за све новце.

  • Rajko

    15. maj 2019 | 21:05

    Ja sam imao samo 150 dana... Ubicu je...

  • Danka

    15. maj 2019 | 01:05

    Sex je nesta sto je mnogo mnogo mnogo vazno u ljubavi,posebno u braku. Jer bez toga brak je osudjen na propast! Neko ce kad tad zazaliti zbog toga. 😁😁😁i z iskustva znam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA