≫ 

5 saveta za odličan seks preko telefona: Uzbudite partnera prljavim rečima, a uživajte i u svom telu

Seks nam pruža veliku slobodu i različite vidove zabave

  • 11

Ukoliko ste neko ko voli da “priča prljavo” i koristite nevaljale izraze kako biste povećali svoje i uzbuđenje partnera, onda je seks preko telefona prava stvar za vas.

Možda ćete osetiti strah od toga da će vam ponestati reči ili da ćete reći nešto pogrešno, ali je stvar samo u slobodi i prepuštanju. Ekspert Anabela Najt otkriva koje su to male tajne prljavih razgovora koje bi ste trebali da probate s vremena na vreme.

Izdvojite dosta vremena za seksi razgovor

telefon, razgovor Uzbudite partnera prljavim rečima. Foto: Pixabay.com

Kada jednom započnete sa ovakvim razgovorom nećete želeti da vas bilo šta ometa i prekida pa je jako važno da se vremenski ne ograničavate. Prvo odaberite dan za to i potrudite se da budete sami kako vas niko ne bi prekinuo. Neka vreme bude ono koje odgovara oboma i sačekajte ako je partner u nekom poslu da bude slobodan.

Planirajte unapred

Razgovor se neće odvijati u pravom smeru ukoliko ne počnete onako kako treba. Priprema za seks preko telefona je isto kao i predigra. Kada se dogovorite oko datuma, obavite neophodne pripreme. Uradite sve ono što vas uzbuđuje: napravite sebi kupku, upalite sveće, mirišljave štapiće i sipajte sebi piće.

Obucite se kako treba

Možda zvuči čudno, ali adekvatna odeća za ovu priliku je veoma važna. Ukoliko izgledate najbolje što možete imaćete dodatno samopouzdanje. Pored toga što će vas glas vašeg partnera uzbuditi, sam pogled na vaše seksi telo i odličan autfit dodatno će vas uzbuditi.

Ubacite igrača sa klupe

Seksi šop, seksi igračke, vibrator Vibrator može da vam bude od velike koristi. Foto: Telegraf

Podignite vaš seksi razgovor na viši nivo tako što ćete da koristite i neke seks igračke. Ovo će učiniti da se osećate više seksi i da se prljave reči na neki način interpretiraju.


Prljavi razgovor zahteva prljave reči

Ljubazan i nežan razgovor je ok, ali ne verujemo da će on uzbuditi vašeg partnera koliko vi želite. Iskoristite razgovor da ispunite neku od vaših fantazija i nemojte da se bojite da budete eksplicitni. Ovo je deo koji mnogima najteže pada jer koristite reči koje ne koristite svakodnevno i u razgovorima sa drugim ljudima. Imajte na umu samo da je sve u praksi i da vremenom ljudi postaju u ovome veštiji.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloske83

    23. maj 2019 | 12:55

    Ja probao jednom poslao zeni sexy sma ona meni sve po spisku,jos kad dosla sa posla zamalo telefon da mi slomi

  • Giks

    23. maj 2019 | 06:27

    Bas osvezavaju ovakvi razgovori. Ja probao par puta, bije pravo u srce.

  • Mala plava

    23. maj 2019 | 19:59

    Uvek mi prija i opusta hot razgovor sa zetom... znam da necete verovati ali je nama to tako lepo,maximalno se opustimo..."prljav" sexi razgovor nas dovodi do vrhunca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA