≫ 

U krevetu je veličina ipak bitna, ali ne ona na koju vi mislite

Viši muškarci upražnjavaju seks mnogo češće nego oni niži, rezultati su istraživanja Univerziteta Čepmen.

  • 57

Istraživanje je obuhvatilo preko 60 hiljada muškaraca , a oni koji su bili niži od 1,77m smatrali su se niskima. Rezultati su pokazali da su muškarci niži od 177cm prijavili su da su imali tri puta manje seksualnih partnera u odnosu na više muškarce.

- Žene oduvek preferiraju visoke muškarce, pa čak i kada je traženje partnera preko interneta u pitanju, kaže dr Dejvid Frederik autor istraživanja.

Zašto se ovo dešava?

U pitanju je biologija! Naime, visina je dobar pokazatelj zdravlja jednog muškarca, a ženi znak sposobnosti da može da se brine o njoj i deci.

Seks poze, sex poza, ilustracija Foto: Shutterstock

Još jedno istraživanje je pokazalo da su visoki muškarci rođeni lideri zbog čega su još privlačniji ženama. Ipak, postoji još nekoliko stvari pored fizičkog izgleda koje možda i više privlače žene.

- I muškarci i žene navode da su najvažnije osobine potrebne za dugu vezu inteligencija i razumevanje, zaključuje Frederik.

VIDEO: Oni mrze žene, nemaju seks a zovu se inceli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    5. jun 2019 | 08:56

    Bila sam sa jednim malo nizim muskarcem, visok 165cm, ali je imao cudo u gacama, penis 18cm i jako debeo. A bila sam i sa nekima od 2 metra, a penis 12-13cm. Tako da visina nema veze.

  • Cg💙srb💚germany💛

    3. jun 2019 | 23:22

    Iskreno za zenu nije bitna visina al za muskarca jeste itekako idealno je tu oko 190cm 105 kg al misica i bar 18 cm da je hrabar da moze da nokautira svakog siledziju i zastiti svoju princezu da je paui i mazi a ostalo(novac) nije toliko vazno hahaah il jeste😂Balzak kaze materijalna sreca je za seljake ideal srece

  • Tr

    3. jun 2019 | 17:45

    Ma sve je bitno, lice je jako bitno simetrija , status ko si šta si...materijalno. Naravno da je i visina bitna. Što si viši toliko ti je manje potrebna zgodna faca jer ti visina upada u prvi plan. Danas moraš da budeš kompletan na svim poljima kako bi plivao u m-ž odnosima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA