Sledite ova uputstva i doživećete NUKLEARNI ORGAZAM!

Svi smo, na neki način, upali u rutinu kad je seks u pitanju - predigra, penetracija, orgazam... Svaki seks se odvija na ovaj način i ostavlja malo vremena za nešto novo. Saznajte nešto sasvim drugačije

  • 1

Jeste li nekad čuli za tantrički seks? To je istočnjačka tehnika u kojoj se seks koristi za duhovno uzdizanje, međutim, korišćenje nekih elemenata iz tantre može da vas dovede do orgazma kakav nikad u životu niste doživeli.

Ovaj horoskopski znak je najuzbudljiviji i najšarmantniji, ali ima jednu manu

Tantrički seks podrazumeva suzdržavanje od orgazma, jer prema učenju tantre, tako se energija rasipa i troši, dok je cilj tantričkog seksa samo uzbuđenje, a zatim se ta energija koristi za duhovno uzdizanje.

Ovde se radi o nečem drugom. Suzdržavanje od orgazma, u kombinaciji s tehnikama disanja, može da dovede do skupljanja velike količine seksualne energije. Kada nakon toga postignete orgazam, to ne može da se poredi sa običnim orgazmom.

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

Uputstvo:

Nakon penetracije uhvatite spor ritam - dovoljno brz da ste uzbuđeni, a dovoljno spor da tako ne možete da postignete orgazam.

U skladu s tim ritmom treba da uhvatite i ritam disanja.

Ovo je najteža stvar - uskladite ritam disanja s partnerom. U tome može da vam pomogne neprekidan kontakt očima.


Ova muzika može da pomogne:

Tokom seksa bi trebalo nekoliko puta do dođe do uspona i padova energije koje jednostavno treba ispratiti ubrzavanjem i usporavanjem.

Nakon otprilike pola sata, kad se jave neke neobične senzacije poput trnjenja u usnama i zubima, krenite lagano ka orgazmu.

Ubrzavajte disanje i tempo malo po malo dok ne dođete do orgazma.

Ovaj orgazam će trajati mnogo duže od običnog, osetićete ga u svakoj ćeliji organizma i biće mnogo intenzivniji. Naspram običnog orgazma to je kao nuklearna bomba spram obične kašikare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DREAM

    26. decembar 2015 | 09:30

    Aaaaaaaaaaaaa meni nikad ne padne-ENERGIJA...Neznam kako doziveti ovo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA